VAR, "ERBAKAN HOCAMIZIN DEDİĞİ GİBİ 'BUNLAR ÇOLUK ÇOCUK' ”

VAR, ERBAKAN HOCAMIZIN DEDİĞİ GİBİ BUNLAR ÇOLUK ÇOCUK ”
Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayları Av. Hasan Bayram Var, Hasan Öztürk ve Saffet Ergin Kavak ilçesinde seçim çalışmalarına devam ettiler.

1Kasım seçimleri için çalışamlarına devam eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayları çalışmalarında Kavak halkı ve esnafıyla bir araya geldiler. 1 Kasım’a kadar bütün halkımızla bir araya gelmek için durmadan, sıkılmadan, pes etmeden çalışacaklarını ifade ettiler. Milletvekili adayı Hasan Bayram Var, “Toplumu kendi çıkarları için huzursuzluğa itenler, milletin saadetini bozanlar hangi yüzle bir daha bu milletin karşısına çıkabiliyorlar. Hem iktidar partisi hem de muhalefet partileri çözüm üretmenin değil problem üretmek için mücadele ediyorlar. Ne hükümet hükümetliğini ne de muhalefet muhalefetliğini yapmayı biliyor.” diye konuştu.

AKP’nin basiretsizliğini eleştiren Var, “Erbakan Hocamız, “ Bunlar çoluk çocuk” dediği zaman herkes bu söze kızmıştı. Ama gelinen noktada Erbakan Hocamın ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Cemaatle yıllarca birlikte olduktan sonra bunlar bizi aldattı, biz kandırıldık diyen bir hükümet çoluk çocuk değil de nedir? Çözüm sürecinde aldatıldık diyen bir hükümet çoluk çocuk değil de nedir? Bir hükümet ki basiretsiz davranarak devamlı aldatılıyor, terör örgütü tarafından aldatılıyor, soruyorum sizlere; bu hükümeti yönetenler çoluk çocuk değil de nedir?” dedi.

Milletvekili Bayram Var'dan sonra konuşan Milletvekili adayı Hasan Öztürk, “ Saadet iktidarında hem Kavak’ımızın hem Samsun’umuzun hem de tüm ülkemizin yüzü gülecek. Biz kardeşliğin dilini kullanıyoruz ve bu dili kullanmaya devam edeceğiz. Birbirlerine laf yetişmeye çalışanlar, biraz da toplumun içinde gezsinler halkımızın yaşadığı sıkıntıları görsünler ve sıkıntıların çözümü için bir gayret ortaya koysunlar. Esnafımız sıkıntıda, halkımız emniyetinden endişe edecek bir duruma gelmiş. Eğitim sistemimiz çökmüş bir vaziyette. Adalet sadece parti ismi olarak kalmış. Toplumun huzurunu temin etmek için toplumun vekili olan insanlar, ne yazık ki ortaya koydukları politikalarıyla top yekün toplumu huzursuzluğa gark ettiriyorlar. Rabbimin izni ile Saadet iktidarı ile tüm bu sıkıntıları aşacağız ve milletimizin hakkı olan Saadet'i temin edeceğiz.” diye konuştu.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

12074563_1532558240368446_1779506387745848471_n.jpg12118609_1532558260368444_8805762965223020366_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel