Vali ve Başkan Kavak’ta

Vali ve Başkan Kavak’ta
Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak ilçesini ziyaret ederek ilçenin son durumu hakkında kaymakam ve belediye başkanından bilgi aldı.

Göreve başlamasının ardından ilçe programlarını sürdüren Samsun Valisi Osman Kaymak, iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kavak Kaymakamlığını ve Kavak Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz ilçenin genel durumu hakkında rapor aldı. Daha sonra Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ziyaret edildi.

“Kavak yükselen bir değer”
Kavak’a her gelişinde farklı bir heyecan yaşadığını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kavak bizim yükselen bir değerimiz. Samsun’a gelen herkes ilk olarak Kavak ile karşılaşıyor. Adeta selamlıyor misafirlerimizi Kavak ilçemiz. Özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla ilçenin çehresi değişti ve yaşam kalitesi arttı. Kavak’ın gelişmesi için mücadelesi olan herkes ile bir araya geleceğiz. İlçemize yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz. Sıcak karşılaması için Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar ise verdiği brifingin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Samsun Büyükşehir Belediyesinin köy yollarında büyük çalışmaları var. Ulaşımda sıkıntı yok. Bu çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kavak programı kapsamında Kavak Organize Sanayi Bölgesi’ne de giden Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz burada faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Çalışanlar ile yaptıkları işlerin detayları hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz Kavak OSB’nin istihdama yönelik büyük bir başarı yakaladığını belirterek, “Burada çalışan tüm emekçi kardeşlerim Kavak’ta işsizlik var sözlerini yakın zamana kadar duymuştur. Ama ilçeye yapılan yatırımların ardından işsizlik sorunu ortadan kalktı” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir