Vali Tavlı’ya ziyaret

Vali Tavlı’ya ziyaret
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı ve gazeteciler derneği üyesi Musa Bala ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkan Yardımcısı Ertan Sağlam, Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya ziyarette bulundular

Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya makamında ziyarette bulunan Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı ve gazeteciler derneği üyesi Musa Bala ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkan Yardımcısı Ertan Sağlam, yakın zamanda göreve başlamasından dolayı ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

Samsun ve Çarşamba üzerine yapılan karşılıklı fikir alışverişinde Vali Orhan Tavlı, Şeker ile bir süre karşılıklı sohbette bulundu.

AYVACIK VE KIZILOT YOLLARI HAKKINDA KONUŞULDU

Yapılan ziyarette Çarşamba ilçesinde yapımı devam eden Kızılotyolu hakkında bilgiler veren Vali Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve firma yetkilileri ile sürekli görüşmeler sağlandığını yolun en kısa sürede biteceğini ifade etti. Uzun bir süredir yapımı devam eden karayolunun yapım çalışmalarının yakından takipçisi olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı, aynı şekilde Ayvacık Karayolu üzerinde devam eden çalışmalarla ilgili de görüşmeleri sağlayarak detaylı bilgiler aldığını dile getirdi. Ayvacık-Çarşamba Karayolunda çalışmaların daha da hızlanarak devam edeceğini aktaran Vali Orhan Tavlı, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE GÖRÜŞME

Vali Tavlı’ya yaptıkları ziyarette tarım arazisi vasfında kalmış arsaların imara açılamadığını belirten Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, Çarşamba ilçesinde bazı mahallelerin Tarım ve Orman Bakanlığı’nca tarım arazisi vasfında görülmesi nedeniyle altyapı ve benzeri birçok hizmetten yaralanamadığını dile getirerek Vali Orhan Tavlı’dan konuya ilişkin bilgiler paylaştı.

Konuyu dinleyen Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ile telefon görüşmesi yaparak, bahse konu tarım arazisi vasfındaki mahallelerin belediyelerle koordineli bir şekilde çalışma yürütülerek en kısa sürede imara açılması için çalışmaları başlatmalarını talep etti. Görüşmede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi beklediğini ifade eden Tavlı, benzer konuların da takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret güncel konular üzerine bir süre daha fikir alışverişi şeklinde devam ettikten sonra tamamlandı.

HABER: İsmail Temiz

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber