Vali Tavlıdan Kültürel Faaliyetlere Destek

Vali Tavlıdan Kültürel Faaliyetlere Destek
Samsun Valisi Orhan Tavlı, kültürel faaliyetlerin artırılmasında sivil toplum kuruluşlarının(STK) üstlendiği rolün önemli olduğunu belirterek, Samsun’da gerçekleşecek tüm kültürel faaliyetleri destekleyeceklerini açıkladı

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve beraberindeki heyet, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Özdemir, Vali Tavlı’ya Samsun ve Çarşamba’nın kültürel yapısı ile ilgili bilgiler vererek, derneğin işlev ve sorumluluklarını bildirdi.

aw113501-01.jpg

Ziyarette Çarşambalılar Derneği’nin Samsun’da önemli çalışmalara imza attığını belirten Vali Tavlı, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği’nin Samsun için büyük bir birlik ve beraberlik taşıdığını ifade etti. Vali Orhan Tavlı, Samsun’da gelişmiş bir kültürel hayat olduğunu ve beklentinin her zaman kültürel hayatın faaliyetlerini artırmak olduğunu, bu konuda da STK'ların üstlendiği rolün büyüdüğünü belirterek, Samsun’da gerçekleşecek tüm kültürel faaliyetleri destekleyeceklerini vurguladı. Dernek Başkanı Özdemir, hoşsohbeti ve misafirperverliği için Vali Orhan Tavlı’ya teşekkürlerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

aw113501-02.jpg

Ziyaret, anı takdiminin ardından sona erdi. Çarşambalılar Derneği heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarete ayrıca Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Zorlu, Soner Sezgin, Bülent Köksal, Özlem Toraman Dağdelen ve Denetleme Kurulu Üyesi Aydın Çörtük katılım sağladı.

aw113501-03.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel