Vali Şahin’den Öğrencilere Mesaj

Vali Şahin’den Öğrencilere Mesaj
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretim Giriş (YGS) sınavı öncesi bir açıklamada bulunarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı açıklamada, ‘Ülkemiz genelinde olduğu gibi Samsun ilimizde de Yüksek Öğretime Giriş Sınavı 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacaktır. Saat 10:00’da başlayıp, 12:40’da sona erecek olan sınava Atakum, Bafra, Çarşamba, İlkadım ve Havza ilçelerinde 86 binada toplam 22.033 öğrenci girecektir. ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısında sınavların sağlıklı ve düzenli yapılabilmesi için alınan kararlar doğrultusunda, her türlü satıcıların sınav binalarından uzakta olmaları, sınav yapılacak binaların yakınlarında Pazar kurulmaması, dükkan ve işyerlerinin Pazar günü açılmaması kararları alınmıştır.” Dedi.

Vali Şahin açıklamasında ayrıca, “Gençlerimizin gelecekleri açısından önem taşıyan bu sınav süresince; gürültü oluşturabilecek ve motivasyonlarını bozabilecek her türlü faktörlerden öğrencilerimizi korumak hepimizin üzerine düşen bir sorumluluktur. Bu nedenle halkımızın sınav öncesi, gecesi ve sınav süresi boyunca gerekli hassasiyeti göstermeleri öğrencilerimizin başarısına katkı verecektir.      Bu doğrultuda tüm işletmeler ve vatandaşlarımızdan da gerekli duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz.      Güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılması için her türlü hazırlıkların tamamlandığı 2015 yılı Yüksek Öğretim Giriş Sınavı'na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.’şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim