VALİ ŞAHİN’DEN KUMKÖY ZİYARETİ

VALİ ŞAHİN’DEN KUMKÖY ZİYARETİ
Samsun Valisi İbrahim Şahin,ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Çarşamba’nın Kumköy Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Ziyaretler kapsamında Kumköy Mahallesi’ne giden Vali Şahin, Kumköy İlkokulu öğretmeni Dilek Livaneli’ne ziyarette bulundu. Öğrencileriyle Vali İbrahim Şahin’i ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı okul bahçesinde karşılayan öğretmen Dilek Livaneli, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Okul binasında incelemelerde bulunan Vali Şahin ve Başkan Yılmaz için yazdıkları şiirleri okuyan öğrenciler, protokol üyeleri tarafından büyük takdir topladı.

Öğrencilerin sıralarına oturan Vali İbrahim Şahin ve Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, kendileri için yazılan şiirleri okuyan öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Okul ziyaretinin ardından mahalle kadınlarının kendi elleriyle ürettiği ayakkabı ve hediyelik eşya atölyesini gezen Vali İbrahim Şahin önemli değerlendirmeler yaptı. Vali Şahin, Kumköy’lü kadınları takdir ettiğini belirterek, “Çarşamba için, ilimiz için güzel bir proje. Kendilerini kutluyorum. Onlara daha geniş imkanlar sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Samsun yaklaşık 2 yıl sonra önemli bir İşitme Engelliler Olimpiyatı var. Bu süreçte ilimizi binlerce yabancı vatandaş ziyaret edecek. Buradan giderken, Samsun’u simgeleyen bir hatıra, eşya götürmek isteyeceklerdir. Mahalle kadınlarımız ve bizlerin şimdiden simge olabilecek eşyaları beynimizde oluşturup imalatına başlamamız gerekiyor. Bunun için büyük çaba göstereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Mahalle kadınlarının kendi elleriyle hazırladığı ayakkabıları gören Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Kadın kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İlçeleri için büyük bir iş yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanı sağlayacağız. Hazırladıkları ürünleri gerekli şartları sağladıktan sonra satışa sunmaları için elimizden geleni yapacağız.” Şeklinde konuştu.
 

Mahalle kadınlarının hazırladıkları keşkek ikramından tadan Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilçeden ayrıldı. Kumköy ziyaretinde Vali Şahin ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’de hazır bulundu.

vali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(1).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(2).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(3).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(5).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(6).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(4).jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(7).20150528104458.jpgvali-sahin’den-kumkoy-ziyareti-(8).jpg



 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber