Vali Şahin: “Twitter’dan Taciz Ediyorlar”

Vali Şahin: “Twitter’dan Taciz Ediyorlar”
Samsun Valisi İbrahim Şahin, twitter üzerinden sağlık stajlarıyla ilgili taciz edildiğini, stajyerlerin mağduriyetlerinin giderilmesiyle ilgili yerlere talimatlarını verdiğini belirtti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, valilik toplantı salonunda ‘Akıllı Şehir Çalıştayı’ toplantısında konuşarak, kendisine ait olduğu twitter üzerinden sağlık stajlarıyla ilgili taciz edildiğini, stajyerlerin mağduriyetlerinin giderilmesiyle ilgili yerlere talimatlarını verdiğini açıkladı.

Yaklaşık 1-2 haftadır twitter’dan taciz edildiğini belirten Vali Şahin, “Sağlık stajı ile ilgili ‘Vali duy sesimizi, biz niye staj yapamıyoruz’ diye sürekli belli bir grup var, bizi uyarıyor. Önce hafife aldım. Sonra baktım sayısı arttı. Sonra da beni taciz etmeye başladılar. Ben de bu sabah talimat verdim. Yetkililere, ‘bizim çözebileceğimiz bir şeyse çözelim, değilse çözülemediğini oradan cevaplayalım’ diye. Çünkü boşuna enerji sarf etmesinler. Sürekli yazıp duruyorlar” dedi.

 

BOĞULMALARA KARŞI HELİCAM

Boğulma vakalarına yönelik çözüm önerileri sunan Vali İbrahim Şahin, “Helicam diye tabir ettiğimiz helikopter kameralar var. Bunları genelde basın mensubu arkadaşlarımız kullanıyor. Türkiye’den bir firma helicamı can simidi taşıtıyor. Denizde boğulmak üzere olan veya SOS gönderen şahsa hemen helicam havalanıyor, oraya can simidini bırakıyor ve geri geliyor. Hatta helicama 3 tane can simidini iç içe koymuşlar. Mesela 3 tane çocuk denizde boğulmak üzereyken oraya helicam 3 tane can simidini bırakıyor ve geri geliyor. Örneğin boğulmak üzere olan bir adamın yanına bir kişinin varmasıyla helicamın boğulan kişinin yanına varmasında çok ciddi fark var. Bunlar sahillerde düşünülmeli” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz