VALİ ŞAHİN: BARONLARA ULAŞTIK!

VALİ ŞAHİN: BARONLARA ULAŞTIK!
Samsun Valisi İbrahim Şahin, uyuşturucu ile mücadelede emniyet güçlerinin etkin operasyonları sonucu baronlara kadar yaklaştıklarını söyledi

Uyuşturucu konusunda Samsun ölçeğinde büyük yol kat edildiğini dile getiren Vali İbrahim Şahin, “Samsun ölçeğinde çok ciddi mesafe alındı. Baron diyebileceğimiz kesimlerin neredeyse çok yakınlarına kadar geldik. Torbacı tabir edilen küçük miktarda uyuşturucuları verenleri değil, onlara büyük miktarda uyuşturucu satanların büyük bir kısmı tasfiye edildi” dedi.

Güvenlik konusunda çok ciddi çalışmalarının olduğunu ve özellikle silah ruhsatlarına dikkat ettiklerini kaydeden Vali İbrahim Şahin, Güvenlikle ilgili önemsediğimiz birkaç konu var. Bunlardan birisi uyuşturucu. Özellikle genç yaştaki yavruların sentetik uyuşturucuyla tanışması, onu kullanmak istemeleri veya kullanmaları bizi son derece rahatsız ediyordu ve bu konuda emniyet teşkilatına 24 saat çalışılması gerektiğini söyledik. Bununla ilgili ciddi çalışma yapıyorlar” diye belirtti.

UYUŞTURUCU İLE KARARLI MÜCADELE SÜRÜYOR

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Samsun’da ciddi anlamda uyuşturucu yakalanıyor fakat arkadaşlarımız biraz mütevazi davranarak her yakalama olayını medya ile paylaşmıyor. Bundan sonra paylaşmaları konusunda kendilerini bilgi verdim. Bundan sonra düzenli olarak uyuşturucu yakalandığında bilgi verilecek. Çünkü yakalanan miktarın bilinmesi gerekiyor.  Aksi taktirde mücadele yeterli değilmiş gibi bir algı oluşuyor. Tam tersine Samsun ölçeğinde çok ciddi mesafeler alındı. Baron diyebileceğimiz kesimlerin neredeyse çok yakınlarına kadar geldik. Torbacı tabir edilen küçük miktarda uyuşturucuları verenleri değil, onlara büyük miktarda uyuşturucu satanların büyük bir kısmı tasfiye edildi. Dışarıdan birileri gelerek satıyordu, onlar yakalandı. Bölgemizi boş bırakmamak adına varsa gelenler onları da yakalamak için kararlı mücadelemizi sürdürüyoruz. Konuyu çok bilinçli bir şekilde arkadaşlarımız takip ediyor” diye konuştu.

Kaynak: Samsun Kent Haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir