Vali Kaymak’tan Belediye ve Adliye ziyareti

Vali Kaymak’tan Belediye ve Adliye ziyareti
Samsun Valisi Osman Kaymak, 31 Mart 2019 'Mahalli İdareler Seçimleri’ sonucu Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan'ı Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerind

Terme ilçesi’nde ki ziyaretleri sonrası Çarşamba ilçesine gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a ziyarette bulundu. 31 Mart 2019 'Mahalli İdareler Seçimleri’ sonucu Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halit Doğan’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Osman Kaymak, bir sürede burada yaptığı sohbet sonrası Belediye Binası’ndan ayrıldı.

Vali Osman Kaymak’ın ilçede ki bir diğer durağı ise Çarşamba Adliyesi oldu. Çarşamba Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ile birlikte Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sevda Aydın Bülbül ve Adalet Komisyonu Başkanı Yakup Bulur'u ziyaret eden Vali Kaymak, ziyaretlerini tamamlamasının ardından ilçeden ayrıldı.


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber