Vali Kaymak şehit ailelerinin bayramını kutladı 

Vali Kaymak şehit ailelerinin bayramını kutladı 
Samsun Valisi Osman Kaymak Ramazan Bayramı’nın birinci günüde şehit ailelerine ziyaretlerde bulunarak bayramını kutladı

  Vali Osman Kaymak Batman'da 30 Mayıs 2001 tarihinde şehit olan Polis Memuru Hakan Kara, Hakkari'de 25 Haziran 2017 tarihinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete Yahşi, Şırnak'ta 11 Mayıs 2016 tarihinde şehit olan Polis Memuru Ersan Gürpınar ve Kıbrıs Timbo'da 30 Ağustos 1974 tarihinde şehit olan Çavuş Maksut Birinci'nin ailesini ziyaret etti.  
  Tüm şehitlerin uğruna şehit olunan cennet vatanın her köşesinde minnet ve şükran duygularıyla anıldığını belirten Vali Kaymak, “Vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliği uğrunda canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri her zaman başımızın tacıdır. Siz şehit ailelerimiz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, devletimiz her zaman yanınızda ve emrinizde. Sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Allah bizlere bu güzel ülkede birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamayı nasip etsin” dedi.  
  Şehit ailelerine yapılan ziyaretin ardından bir denetim noktasında duran Kaymak kolluk kuvvetlerine görevlerinde kolaylık diledi. Sonrasında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Mehmet Akif Çocuk Evi'nde kalan 14 -18 yaş aralığındaki gençleri de ziyaret eden Osman Kaymak programını noktaladı. Gittiği yerlerde gençlere satranç takımı çocuklara ise çeşitli hediyeler verdi. 
  Vali Osman Kaymak’a ziyaretlerinde eşi Emine Kaymak ve Samsun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı eşlik etti.  

aw024988_02.jpg

aw024988_03.jpg

aw024988_04.jpg

 

aw024988_05.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir