Vali Kaymak Çarşamba TSO’da

Vali Kaymak Çarşamba TSO’da
Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

Ziyarette, Çarşamba Belediye başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Yönetim Kurulu üyeleri Adem Kılıçal, Erol Olgun, Meclis üyesi Uğur Fatih Dinçer, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan ve oda-borsa meclis üyeleri yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, oda olarak yürüttükleri bazı çalışmalar ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi hakkında Samsun Valisi Osman Kaymak’a bilgiler verdi.
Samsun’da kurumlar arasında sağlanan birlikteliğin artarak devam ettiğine vurgu yapan Başkan Ahmet Yılmaz, “Birlikteliğimiz sizlerin de katkılarıyla artarak devam ediyor. İlimiz ve ilçemizde sanayi anlamında, ihracatımızın artması anlamında kurumların birlikte çalışmasına ihtiyacımız var. Çarşamba iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Çarşamba Ticaret Borsası ile Birlikte kurdukları Bölgesel Kalkınma proje ofisi çalışmaları İle ilgili bilgiler aktaran Yılmaz , Samsun Valisi Osman Kaymak’a ziyaretleri anısına Plaket ve Çarşamba ayakkabısı takdim etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak yaptığı konuşmasında, “Şehrimizin ve ülkemizin kalkınması, istihdamın artması demektir, Çarşamba ilçemiz Coğrafi ve stratejik konumu, kamu ve özel sektöre ait limanları, uluslararası havalimanı, Karadeniz Bölgesini Anadolu’ya bağlayan karayolu, üniversitesi ve kültürel alt yapısı ile bölgenin merkezi konumunda olduğu aşikardır ve gelişim sürecini hızlı bir şekilde devam ettirmektedir. İlçede Kurulan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamalarında, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz başta olmak üzere, Çarşamba Kaymakamımız Mustafa Güney’e, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a, Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’a, diğer kurum ve kuruluşların amirlerine desteklerinden ve çabalarından dolayı teşekkür ederim,” dedi ve tüm kurum amirleri ile birlikte önce Ti̇caret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’a, oradan Çarşamba Şeker Fabrikasına ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi arazilerine geçilerek incelemelerde bulunuldu.

HABER: Nuri ŞEKER

1-030.jpg

 

3-026.jpg

 

4-020.jpg

5-014.jpg

 

7-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber