Vali Aksoy’a Ziyaretler

Vali Aksoy’a Ziyaretler
Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği ile İl Encümenliği görevine seçilen İl Genel Meclisi üyeleri Vali Hüseyin Aksoy’u ayrı ayrı ziyaret ettiler

 

Samsun Kültür ve Sanat Platformu Derneği Başkanı Prof. Dr. Metin Eker ziyarette derneğin yaptığı çalışmaları paylaşarak, 30 Nisan 2013’te düzenlenecekleri Samsun Kültür ve Sanat Çalıştayı'na Vali Hüseyin Aksoy'u davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, derneğin Samsun’da kültür ve sanat adına yaptığı çalışmalar için Prof. Dr Metin Eker ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İL ENCÜMENLERİ ZİYARETİ

İl Encümenliği görevine seçilen yeni İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Numanoğlu (İlkadım), Mustafa Baş (Çarşamba), Ali Yiğit (Ayvacık), Cengiz Güngör (Canik) ve Mehmet Kurt (Vezirköprü), Vali Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aksoy, “İl Encümenliği görevine seçilen arkadaşlarımızın yaklaşık bir yıllık süreç içerisinde ilimizde İl Özel İdaremizin görev alanına giren konularda önemli çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan da hazır bulundu.

vali-aksoy’a-ziyaretler1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel