Vali Aksoy, Koltuğu Devretti

Vali Aksoy, Koltuğu Devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'dan koltuğu devralan 8. sınıf öğrencisi Rabia Nur Güney, ilk icraat olarak okullardaki kütüphane sayısının ve güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedi

Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Hüseyin Aksoy, koltuğunu Gazi Paşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Rabia Nur Güney'e devretti. Tüm dünya ve Türkiye’deki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Rabia Nur Güney, "Benim ilk talebim, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden. Ben kitap okumayı seviyorum. Herkesin okumasını isterim. Samsun’da kütüphane sayısı az gibi, zaten öyle. Onların arttırılması gerekir. Tüm okullarda kütüphane açılması ve o kütüphanelerde okulların, öğrencilerin seviyelerine göre kitaplar dağıtılması gerekiyor. İkinci olarak ise okullardaki güvenliklerin arttırılması gerekiyor. Okul önlerindeki servislerin daha fazla denetlenmesi gerekiyor" dedi.

Daha sonra öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, onlara çeşitli hediyeler verdi. Ziyarete ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, okul müdürü, sınıf öğretmeni ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel