Vahim iddia! Ender Gür oyunu Çarşamba’da değil, İlkadım’da kullanacakmış! İLKADIM İDDİASI DOĞRU MU?

Vahim iddia! Ender Gür oyunu Çarşamba’da değil, İlkadım’da kullanacakmış!  İLKADIM İDDİASI DOĞRU MU?
31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Samsun’un Çarşamba İlçe Belediye Başkan adayı Ender Gür’ün kendisine oy kullanamayacak haberi oy verecek Çarşambalıları şaşkınlığa uğrattı.

Samsun’un Çarşamba İlçesinde yayımlanan bir internet sitesinin haberine göre; Cumhur İttifakı Samsun’un Çarşamba İlçe Belediye Başkan adayı Ender Gür’ün kendisine oy kullanamayacağı iddia edildi. Haberin detayı şu şekilde;
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Kendine Oy Kullanamıyor Mu?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çarşamba Belediye Başkan adayı Ender Gür’ün, ikametinin ve seçmen kütüğünün Samsun’un İlkadım ilçesinde olması sebebiyle kendisine Çarşamba’da oy kullanamayacağı iddiası kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Çarşamba Belediye Başkan adayı olan Ender Gür’ün, 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres değişikliği yapmaması nedeniyle Çarşamba’da oy kullanamayacağı dile getiriliyor.

‘KENDİSİNE OY KULLANAMAMASI ŞAŞKINLIK YARATTI’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde Sivas’ta gerçekleştirdiği mitingde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, geçmişte gerçekleşen seçimlerde oy kullanamaması üzerinden sert bir şekilde eleştirmesi hala hafızalarda tazeyken, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Ender Gür’ün, Çarşamba ilçesinde oy kullanamayacak olduğu iddiası halkta şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı.

Haber kaynaklarının iddiasına göre AK Parti adayı Ender Gür’ün, doğum yeri olan Aşağı Dikencik mahallesi ve ailesinin ikametgah ettiği Sungurlu mahallesi sandıklarında seçmen olarak yer almıyor. Haber kaynakları, Ender Gür’ün uzun yıllar önce ilçeden ayrıldığını ve çok sık uğramadığını da söylüyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir