Uzunkaya' dan Belur' a ziyaret

Uzunkaya dan Belur a ziyaret
22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti.

Ülkemize son dönem kurulmak istenen tuzağı bozmak adına Ayvacıklı halkın göstermiş olduğu  siyasi duyarlılığa değinen Musa Uzunkaya, ‘’Ayvacık seçimlerinin sonuçları beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ayvacık’ta ve Samsunda bu güne kadar  gerek Milletvekilliğim sürecinde gerek ondan sonra da çok seçimlere girdik,ara seçimler itibari ile ayvacık bir çok da ara seçim yaptı.

Bu ara seçimlerde ve normal seçimlerde de özellikle mahalli idarelerde Ayvacık’ta zaman zaman sorunlar yaşadık ama Allah’a hamd olsun bana göre en sorunsuz ve en başarılı sonuçlardan birisini yine burada aldık. Hem Ayvacık’lı seçmenimizin duyarlılığına hem de AK Parti iktidarımızın burada sadece sevgili kardeşim Mustafa Belur’a verdikleri  destek olarak görmüyorum. Bunu hatta sıradan bir AK Parti desteği olarak da düşünmüyorum."

Türkiye’ye son dönem de kurulmak istenen tuzağı bozma adına %60’ların üzerinde Ayvacık’lının gösterdiği duyarlılıktır diye düşünüyorum.  Ben Ayvacık’lıları gerçekten bu siyasi duyarlılık deneyimlerinden dolayı tebrik ediyorum.  Başkan ve ekibinin zaten 2. Dönemi, burada çok daha güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum.  Ayvacık adına bizde iktidar olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz. Hem Ayvacıklıları hem de görev alan arkadaşları kutluyorum’’dedi.

Ayvacık Belediye başkanı Mustafa Belur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Musa Uzunkaya’ya teşekkürlerini sundu.

HABER- FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber