Uzun Mesafe Açık Durgunsu Kano Yarışları Tamamlandı

Uzun Mesafe Açık Durgunsu Kano Yarışları Tamamlandı
Federasyonumuz 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Uzun Mesafe Açık Durgunsu Kano Yarışları” 28 Şubat 2015 tarihinde Antalya Belek’ de yapıldı.

 Federasyonumuz 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Uzun MesafeAçık Durgunsu Kano Yarışları” 28 Şubat 2015 tarihinde Antalya Belek’ de yapıldı.

River Garden Hoteli yanında bulunan Acısu nehrinde yapılan yarışlar 3500 m. gidiş ve dönüş olmak üzere toplam 7000 m. mesafeli olarak yapıldı.

K1 ve C1 tekne sınıflarında ve Büyükler, Gençler ve Yıldızlar (Erkek & Bayan) kategorilerinde gerçekleşen yarışlarda 7 ülkeden yaklaşık 30 yabancı sporcu, Durgunsu Kano Milli Takımında yer alan 25 olimpik sporcu ve kano federasyonuna bağlı kulüplerden katılan 30 sporcu olmak üzere toplamda 85 sporcu kürek çekti.

 

Federasyon başkanımız Prof.Dr.Sami MENGÜTAY ve federasyonumuz yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin HACICAFEROĞLU ile diğer protokol üyeleri yarışları yerinde takip etti.

Baştan sona çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışlarda C1 Büyük Erkekler kategorisinde Milli Takım sporcularımız Adnan Aliev altın madalya, Nikolav Matvicuk ise gümüş madalya kazandı.

K1 Genç Erkekler kategorisinde ise yine Milli Takım Sporcularımızdan Mustafa Özmen altın madalyaya uzanan isim olurken, Yavuz Selim Balcı da gümüş madalya alan bir diğer isim oldu.

Genç Erkekler Kulüp Sıralaması

1.Çarşamba Belediye Spor Kulübü

2.Şişecam Çayırova Spor Kulübü

3.Adana Kano Spor Kulübü

 

Genç Bayanlar Kulüp Sıralaması

1.Adana Gençlik ve Spor Kulübü

2.Şişecam Çayırova Spor Kulübü

kaynak:http://www.turkaf.org.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir