UZUN ADRES ŞAŞIRMIŞ!

UZUN ADRES ŞAŞIRMIŞ!
Gazetemiz Köşe Yazarı Berat Gonca’nın kaleme aldığı köşe yazılarına, Samsun Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Necdet Uzun avukatları aracılığı ile gönderdiği açıklama adres şaşırdı.

Gazetemizde 16.12.2016 tarihli yayında “FETÖ; UYUŞTURUCU VE BASIN İMAMI KİM?”ve 26.12.2016 tarihindeYayımlanan“FETÖ/UYUŞTURUCU VE NECDET UZUN” başlıklı Gazetemiz Köşe Yazarı Berat Gonca’nın kaleme aldığı köşe yazılarına, Samsun Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Necdet Uzunavukatları aracılığı ile gönderdiği açıklama adres şaşırdı.

 Künyemiz de yer aldığı gibi“Köşe yazılarının sorumluluğu yazarlara aittir. Gazete hiç bir şekilde sorumlu olmaz”. Söz konusu gönderilen açıklama Berat Gonca yerine sehven yazılarak gazetemizde bulunmayan departman olan Genel Yayın Yönetmenliğine gönderilmiştir. Gazetecilik etiği gereği söz konusu açıklama yazarımız Berat Gonca’ya iletilmiştir. Berat Gonca yayınlama zorunluluğu olmamasına rağmen, cevap hakkına saygısından dolayı yayınlayacağı ilk köşe yazısında bahse konu açıklamayı yer vereceğini belirtmiştir.

Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir