Uzman Erbaşlık mesleği anlatıldı

Uzman Erbaşlık mesleği anlatıldı
Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya gelinerek Uzman Erbaşlık konusunda bilgi aktarıldı ve fikir alışverişinde bulunuldu

Salıpazarı İlçesi’nde İlçe Jandarma Komutanı Kd. Başçavuş Hakan Akçay, Salıpazarı’nda ki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Uzman Erbaşlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Akçay ve askeri personellerin bulunduğu toplantıda muhtarlara Uzman Erbaş olmanın avantajlı yanları, nasıl uzman erbaş olunacağı gibi bir çok konuda bilgiler verildi.

Mahalle muhtarlarının dikkatle dinlediği bilgiler sonrası bilgi alışverişinde bulunuldu. Yapılan bilgi alışverişinde gençler Uzman Erbaşlık görevinin seçimi noktasında gerekli olacak bilgilerin öğrenilmesi İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurarak edinebileceklerini belirten Akçay, ilçenin genel durumu hakkında da mahalle muhtarları ile değerlendirmelerde bulundu.

Katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkürlerini sunan İlçe Jandarma Komutanı Kd. Başçavuş Hakan Akçay, mahalle muhtarlarına teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çekindi. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından program son buldu.

HABER MERKEZİ

jandarma-uzman-erbaslik-meslegini-anlatti-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir