UZMAN ÇAVUŞLAR, ŞEHİTLERİNİ YAD ETTİ

UZMAN ÇAVUŞLAR, ŞEHİTLERİNİ YAD ETTİ
İstanbul Garnizonu 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuşlar, Şehit olan TSK' da ve Emniyet teşkilatlarında şehit olan Uzman kardeşleri ve tüm şehitler için mevlüt okuttular

Hemen her gün ülkenin doğu bölgesinden gelen şehit haberlerine ülke insanı adeta duyarsızlaşırken diğer yanda Vatan için canlarını hiçe sayarak Şehit, Gazi olan TSK ve Emniyet görevlileri için  İstanbul Garnizonu 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuşlar, mevlid-i şerif okuttular. Bu kritik günlerde camiamıza yakışanı yaptılar... 

Arkadaşların bu duyarlığına mevlid-i şerifi duyan herkes minnettarlığını ve memnuniyetini dile getirdiler.

Uzman Çavuşlar, "Ülkemizin geçirdiği kritik günlerde, camiamızın baş kaldırır gibi haberleri bizlere yakışmayacağı gibi, kamuoyunda da bizi itici yapar. Bu kadar şehit veren bir camiaya, bu yas günlerinde ancak böyle mevlid-i şerif ve Kur'an-ı kerim okutarak onları yad etmek camiamıza yakışır. Meydanlara çıkmak, haykırmak kolay ama kamuoyu; "şehitler varken, vatan savunulurken sizler zam derdindesiniz" şeklinde bir intibaya kapılırsa, bu mücadelemizi bitirir. Böyle günlerde bize yakışan metin ve sabırlı olmaktır." diyerek şehit arkadaşlarını Berat Kandili gecesi yad ettiler.

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Genel Başkanı Esef Merdoğlu ise, mevlidi şerif okutulması üzerine Uzman Çavuşları arayarak İstanbul 66. Mekanize Piyade Tugayı Uzman Çavuş arkadaşlarını ve şehitlerini unutmadı, şehitlerimiz için duyarlılıklarından dolayı hepsini alınlarından öpüyorum diyerek, "Biz artık utanmayacağız. Ya uzman erbaşlık sistemi sözleşmeli olmaktan kurtulacak ya da emekliler ve ailelerimiz sokaklara dökülecek. EUZDER bunu başaracak kudret ve güce sahiptir. Ve asla yılmayacak. Sadaka istemiyoruz, hakkımız olanı istiyoruz. Hakkını aramayan, hak ile birlikte şerefini de kaybeder." ifadelerini kullandı.

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda EMUZDER Denetleme Kurul Üyesi Erol Şeker ise mevlid-i şerif ve Kur'an-ı kerim okutan İstanbul 66. Mekanize Piyade Tugayı Uzman Çavuş arkadaşlarımın bu duyarlılığı nedeni ile kendilerini kutluyorum. "Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölür" sözüne inat Uzman Camiası birlik ve beraberlik içinde olduğunda ne Şehidini, vatan ve bayrağını unutmadığı onun için ölümü dahi göze aldıklarını gösterdiler. Şehitlerini, vatan ve bayrağını unutmayan Uzman Çavuş camiasına teşekkürler" dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir