Uyuşturucu Suçundan 14 Aydır Tutuklu Genç Kız Tahliye Oldu

Uyuşturucu Suçundan 14 Aydır Tutuklu Genç Kız Tahliye Oldu
Samsun'da 'uyuşturucu ticareti' suçundan 14 aydır tutuklu bulunan genç kız hakkında yargılandığı mahkeme tarafından tahliye kararı verildi

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin 14 ay önce 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde 8 ayrı adrese düzenlediği operasyon kapsamında haklarında dava açılan ve tutuklu bulunan 3 kişinin tahliyesine karar verildi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 14 aydır tutuklu bulanan C.Ö. (28) adlı genç kızın avukatı Ata Giritli, "Birbiriyle ilgili olmayan birçok insan hakkında dava açılmıştır. Sadece kullanıcı olan bir sanığın ifadesi uzun süre alınamamaktadır. Dosya açısından deliller toplanmıştır. Müvekkilim 14 aydır tutukludur. Tutuklanmanın bir tedbir olduğunu ve uzun süredir tutuklu olduğunu da göz önüne alınarak bihakkın veya adli kontrol tedbirlerinin uygulanması suretiyle tahliyesine karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti 14 yadır tutuklu bulunan C.Ö. adlı kız ile F.A. ve K.C.K. adlı gençlerin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş