Uyanık hırsızlar polisten kaçamadı

Uyanık hırsızlar polisten kaçamadı
Samsun'da bir büfeden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen gençler, güvenlik kamerasının kendilerini çektiğini fark edince aynı yere yeniden gelip bu kez kayıt yapan bilgisayarın kasasını çaldılar

 

Olay, Tekkeköy ilçesinin Şabanoğlu Mahallesi'nde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 kafadar hırsızlık zanlısı, geceleyin R.U.'ya ait büfenin kepenk kilidini keserek içeri girip hırsızlık yaptılar. Alarm çalınca panikleyip kaçan hırsızlık zanlıları işyerinin güvenlik kamerasının kendilerini görüntülediğini fark edince saat 05.00 sıralarında yeniden aynı yere gelip bu kez kamera görüntülerini kayıt yapan bilgisayar kasasını çaldılar.

Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi yakaladı. Ancak, bilgisayarın içinden görüntülerin bulunduğu harddiski alıp kaçan E.D.(22) polisten kaçamadı. Arkadaşları ile büfeye gittiğini itiraf eden E.D.'nin, "İlk büfeye gittiğimizde bazı arkadaşlar içeri girdi. Ancak alarm çaldı. Panik içinde kaçtık. Ben büfeye girip bir şey çalmadım. Daha sonra kamera görüntüsünün ele geçirmek için yeniden büfeye gittik. Bu kez arkadaşım M.Ş., büfeden bizim görüntülerin yer aldığı bilgisayarın kasasını aldı. Ben de de kasanın içinden harddiskini çıkardım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel