Usta‘dan Şeker Fabrikası’na ziyaret!

Usta‘dan Şeker Fabrikası’na ziyaret!
Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, yaklaşık 11 yıl sonra yeniden hizmete başlayacak olan Çarşamba Şeker Fabrikası’na ziyarette bulundu.

img_2270.jpg
Bir dizi programı için Çarşamba ilçesine gelen Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba Şeker Fabrikası’na ziyarette bulundu. Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ile birlikte Çarşamba Şeker Fabrikası’nı gezen Milletvekili Erhan Usta, Fabrika Müdürü Akif Ulukaya ve Şeker-İş Sendikası Çarşamba Şube Başkanı Sinan Türe’den fabrikanın güncel durumu hakkında bilgi aldı.

img_2200.jpg

Ziyarette açıklamalarda bulunan Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Bugün burada fabrika müdürüyle sendika başkanımızla oda başkanımız ve işçilerle birlikte olduk. Bölgemiz açısından önemli olan bu projeyi inşallah en kısa sürede yerine getireceğiz. Uzun zamandır yaklaşık 10 yıldır faaliyette olmayan fabrikanın durumu hepimizi üzüyordu. Bu yüzden bu bölgede yer alan tüm siyasetçilerle de meclisimizde bu konuyu gündeme getirmiştik. En son bugün hükümetin bu konuyla alakalı aldığı isabetli kararın arkasında olduğumuzu göstermek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Bu bölgenin verimli topraklarının hepimiz farkındayız. Bunu en güzel şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz.Bu nedenle Çarşamba Şeker Fabrikasının çalışmaya başlaması bölge halkını ve bizlerin yüzlerini güldürecektir.Tabi ki eksiklikler var. Bu eksiklikler en kısa zamanda tamamlanacaktır. Fabrika müdürümüz ve çalışanlarla yaptığımız sohbet sırasında aldığım bilgiler doğrultusunda  bu eksiklikler zaman içinde giderilecektir. Biz meclis, valilik, belediye olarak bu işin hem yanında hem arkasındayız.  Gerekli tüm desteği sağlayacağız.” diyen Milletvekili Usta, ‘hayalimiz bu fabrikayı çabucak halkımıza kazandırmak’ diyerek sözlerini noktaladı.

Ziyaret, Erhan Usta ve beraberinde ki heyetin basına fotoğraf verilmesi ile son buldu.

img_2218.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber