USTA'DAN ESNAF ZİYARETİ

USTA'DAN ESNAF ZİYARETİ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesinde esnafları ziyaret etti, esnafın dertlerini ve isteklerini dinledi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili ve ilçelerinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çarşamba ilçesinde İyi Parti İlçe Binası önünde partililer tarafında karşılanan Samsun Milletvekili Erhan Usta, ilçe binasında kısa bir süre vakit geçirdi. Daha sonrasında Yargı Eğitim Kurumlarının açılışında kurdele kesimine katılarak esnaf ziyaretlerine başladı. İlçenin iki yakasında bulunan esnafları kapı kapı dolaşarak karşılıklı sohbet havasında hem dertlerini dinledi hem de istek ve taleplerini sordu.
3-168.jpg5-087.jpgimg_8202.jpg

"Bir dahakine çözüm  olmaya geleceğiz"
Çarşambalı esnafı tek tek dolaşan ve onlarla karşılıklı hoş sohbette bulunan ve ziyaret ettiği her kapıda esnaf tarafından hoşnutluk ile karşılanan  Usta,  "Şimdi sizlerle bir araya geldik, dolaşıyoruz, şimdi dertlerinizi ve sıkıntılarını dinliyoruz bir dahakine çözüm  olmaya geleceğiz inşallah" ifadesini kullandı

'Sinyaller alınsın, işler düzelmeye başlayacak'
Şuan ki iktidara karşı güven kalmadı diyen Milletvekili Usta, "Benim ömrüm iktisat ve ekonomi ile geçti. Şuanda ki temel sıkıntı, bu hükümete karşı güven kalmadı. Güven olmayınca ekonomi olmaz. İktidar değiştiği gün, hatta değişmeye ilişkin güçlü sinyaller alınsın, seçimden önce işler düzelmeye başlayacak. Esnaf sattığını yerine koyamıyor." dedi.

'En az 30 olacak'
Fındık fiyatlarında açıklanacak olan rakamın en 30 TL olacağını söyleyen Usta, "Rekolte, tahminen geçen yılın altında olacak buna bağlı olarak da uluslararası fiyatlar yükselecek. Bu yıl en az 30 TL olacak." şeklinde konuştu.Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde bir çok esnaf, "2023 seçimlerinde Büyükşehir'e başkanlık adayınızı koyun. Siz alırsınız o oyu." şeklinde önerilerde de bulundular.

Yapılan ziyarette Milletvekili Erhan Usta'ya İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve İl ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber