Uslu: 'Seyircisiz futbol güzel olmuyor'

Uslu: Seyircisiz futbol güzel olmuyor
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Amedspor maçının ardından, rakiplerini tebrik ederek, mücadelenin seyircisiz oynanmasını eleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Spor Toto 2. Lig temsilcisi Amedspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Diyarbakır’da çok iyi ağırlandıklarını belirtti.

Uslu, "Gerek Amedspor’un başkanı ve yönetim kuruluna gerekse vali ve ekibine, aynı zamanda belediyeye çok teşekkür ederim. Bizi özellikle gelirken yolda gören bütün Diyarbakırlılar da bize el sallayarak 'hoş geldiniz' dediler. Bunlar güzel şeyler. Biz spor yapmaya geldik. Biz Fenerbahçe olarak Anadolu’nun en büyüğüyüz derken, en büyük sivil toplumuyuz. Ama biz siyaset yapmıyoruz, tamamen spora odaklıyız. Amedspor, Fenerbahçe gibi bir takımla berabere kalma başarısını gösterdi. Bursa gibi bir takımı eleyerek buraya geldiler. Kendi liglerinde inşallah başarılı olurlar. Bizim seyircimizi de almadılar, doğru bulmuyorum. Seyircisiz futbol güzel olmuyor. Buna yönetenler karar veriyor” diye konuştu.

KARAKAŞ: "CEZALARI HAKSIZ BULUYORUZ"
Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş ise, sporun spor olarak kalmasını istediklerini vurgulayarak, "Sporun temelinde dostluk ve kardeşlik olduğunu düşünüyoruz. Bu şekilde bir yaklaşım, muamele görmek istiyoruz. Aksine bugün federasyonun uyguladığı cezaları haksız ve doğru bulmuyoruz. Umut ediyoruz ki bundan sonra kulübümüz bu tarz ırkçı, ayrımcı duruma maruz kalmaz. Bugünkü bizim protestomuz da barışçıldı, bu hedefteydi" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir