Ürdün ve Filistinli Yöneticiler Samsun’da

Ürdün ve Filistinli Yöneticiler Samsun’da
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çevreye duyarlı yatırımlarından birisi olan Katı Atık Düzenli Depolama Sahası Ürdün ve Filistinli yöneticilerin dikkatini çekti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin geri dönüşüm projelerini incelemek için ülkelerinden Samsun’a gelen Ürdün ve Filistinli belediye başkanları ve yöneticiler, Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile bir araya gelerek, belediyenin projeleri hakkında da çeşitli bilgiler aldı.

Heyet, hafta içi boyunca Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yapılan çeşitli yatırımları da yerinde inceleyecek.

Ürdün ve Filistin’den gelen heyet Ramallah Belediye Başkan Yardımcısı Kamal B. S. Daibes, Tormesaya Belediye Meclisi Üyesi Wadi Khaled Alkam, Neelen Belediye Başkanı Nader R. M. Khawaja, Beit Leqia Belediye Başkanı Mahmoud Jaber İbrahim Assi, Ramallah Belediyesi Sağlık ve Çevre Dairesi Başkan Yardımcısı Khaled Waaled Hasan Ghazal, Betounia Belediyesi Genel Müdürü Mohammed I. A. Majdouba, JSC İdari Yönetici Husain Abd Al Raheem Husain Abuoun, JSC Çevre Mühendisi Ula Fahmi Basıl Al Aboudi, JSC Yerel Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Waleed Mustafa İbrahim Halayqeh, AHT AG Group Takım Lider Yardımcısı Atık Yönetim Uzmanı Reem R. J. Musleh, Çevirmen Hasan Sammour ve Organizatör Faruk Tokgönül’den oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz