UNUTMAYANLAR, UNUTULMUYORMUŞ

UNUTMAYANLAR, UNUTULMUYORMUŞ
METRO Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk adına "Yeniden Adil Yargılansın" imza kampanyası başlatılması vesilesi ile Öztürk seven ve manen destekleyen gönül bağı olan Vatandaşlara teşekkür mektubu gönderdi

Mektubunda Öztürk, " benim hemşerilerimin ne kadar “vefakar” ve bir o kadar da “kadir şinas” olduğunu açıkça ortaya koyuyor" dedi. METRO Turizm Onursal Başkanı İş adamı Galip Öztürk'ün mektubunda şunları dile getirdi:

UNUTMAYANLAR, UNUTULMUYORMUŞ...

Sevgili hemşerilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım, sosyal medya takipçilerim;

Bu teşekkür mektubumu kaleme alırken, öncelikle birine ya da bir şeye verdiğin değerin mutlak karşılığı olduğunu hatırlatarak sözlerime başlamak istiyorum.

Benim doğduğum topraklara sahiplenişimi, söz konusu Samsun ya da Samsunspor olunca akan suların durduğunu beni tanıyan herkes iyi bilir.

Cemalettin Durmuş benim Çarşamba’dan çocukluk arkadaşımdır. Sağ olsun, tıpkı Paralel Yargı tarafından cezaevine atıldığımda olduğu gibi, benim için yine bir imza kampanyası başlattı.

Fırsat buldukça onun sayfasından paylaştığı imza kampanyasının fotoğraflarını gördüğümde, duyduğum memnuniyeti nasıl dile getirebilirim, doğrusu ya bilmiyorum...

Fakat bildiğim bir şey var ki; “eğer siz bir şahsı ya da ortak bir değeri, ihtiyacı olup olmadığına bakmaksızın her fırsatta hatırlarsanız”, günü geldiğinde o değerler de size sahip çıkıyor.

Şöyle bir bakınca “Galip Öztürk adil bir biçimde yeniden yargılansın” diye başlatılan imza kampanyasına katılanların sayısı neredeyse 200 bine, yani bir başka ifadeyle, Samsun’dan iki bağımsız milletvekili çıkaracak oy sayısından bile fazla bir rakama ulaşmış.

Bu muazzam katılım, benim hemşerilerimin ne kadar “vefakar” ve bir o kadar da “kadir şinas” olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

İnternet üzerinden atılanların dışında, bizzat Çarşamba Otogarı’nda METRO yazıhanesine gidip şahsıma manen destek olmak için imza veren değerli hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Benim onları unutmadığım gibi, onların da beni unutmamış olmasından duyduğum mutluluk sözcüklerle tarif edilemez.

Sizlerle benim aramda farkında olmadan oluşmuş bir “gönül bağı” var ve bu bağ öylesine güçlü ki, en çok ihtiyaç duyduğumuz anda birden ortaya çıkabiliyor.

Çok şükür ki aramızda kurulan bu “gönül bağıyla” bana sahip çıkıyorsunuz. Umarım ve dilerim ki yüce Rabbim niyetlerinizi, emeklerinizi, attığınız imzalarınızı boşa çıkarmaz.

Dostlarım; bu vesile ile hepinizi Allah’a emanet ederken, şu günlerde ziyadesiyle ihtiyaç duyduğum güzel dileklerinizi, dualarınızı benden esirgememenizi istirham ediyor, ortaya koymuş olduğunuz bu dik duruştan ötürü hepinize ayrı ayrı sevgi, saygı ve muhabbetlerimle teşekkür ediyorum.

GALİP ÖZTÜRK

r4668.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber