ÜNLÜ ŞARKICI IRMAK ARICI ÇARŞAMBA’DA

ÜNLÜ ŞARKICI IRMAK ARICI ÇARŞAMBA’DA
Yeni neslin çok yakından takip ettiği genç şarkıcı Irmak Arıcı “Irmak’ın Karavan Günlükleri” adlı projesi için Çarşamba ilçesine geldi

“Irmak’ın Karavan Günlükleri” adlı projesi amacıyla Karadeniz turuna çıkan ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, Çarşamba ilçesinde ziyaretlerde de bulundu. İlçede klip çekimlerini gerçekleştiren ve ilçenin güzelliklerini inceleyen Irmak Arıcı, Çarşamba Göl Restoran’da Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından ağırlandı.

Göl Restoran’da Ünlü Şarkıcı Irmak Arıcı ve ekibi yaptığı kahvaltı sonrasında, çekimlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı. Çarşamba ilçesinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Arıcı gazetemize yaptığı açıklamalarda, “Bir Karadeniz turu yapmak istedim. İnsanlık olarak bize en sıcak gelen yer burası oldu. Gerçekten buranın insanları çok saygılı, sevgili ve güler yüzle karşıladılar. Belediye Başkanımız da sağ olsun bizi çok güzel ağırladı. Herkese teşekkür ediyorum. Yurtdışına çıkmadan kendi ülkemizin güzelliklerini kesinlikle görmeliyiz. Yeni nesile hitap eden bir sanatçı olarak kesinlikle bunu söyleyebilirim. Çarşamba’da en çok türküyü beğendim. ‘Çarşamba’yı Sel Aldı’ her Çarşambalının ve türküyü seven herkesin bu hikâyeyi öğrenmesi gerekiyor. İlk önce türküyü dinlemeden önce bu güzel öyküsünün okunmasında fayda var. Her yaş kesimine hitap etmeye çalışıyoruz. Gerek şarkılarımla, gerek karakter olarak kalbimizi temiz tuttuktan sonra zaten her yaş kesimin insanların kalbinde taht kuruyorsunuz.” dedi.

 

120746055_2721708614751004_4673463154950779070_o.jpg
120731549_2721708611417671_3553444486203160901_n.jpg

Göl Restoran’da ki kahvaltı programının ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Irmak hanım geçtiğimiz hafta Çarşamba ilçesine gelmişti. Sağ olsunlar, hem köprüde Çarşamba’yı Sel Aldı’yı söylediler. Hem Doğal Yaşam’da arkadaşlarımız misafirlerimiz oldular. Klip çekimlerini tamamladılar. Dönüş yoluna çıkmadan önce burada vakit geçirmeyi dilediler. Kendilerini misafir etmekten çok mutlu olduk. Çok önemli bir sanatçımız. Gençlerimizin dillerinde olan şarkıları ortaya çıkaran bir isim. Tanışmak konuşmak bizleri çok mutlu etti. İnşallah Pandemi süreci sonrasında gençlerimize Çarşamba’da çok güzel bir konser vermeyi planlıyoruz. Çarşamba’mızda Irmak hanımı misafir etmekten mutlu oluruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Halit Doğan, Sanatçı Irmak Arıcı'ya Çarşamba'nın simgelerinden Minyatür Yumurta Topuk ve 8 Köşe Kasket takdim etti.

HABER: Aybüke ŞEKER - Gülizar KELEŞ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber