Üniversitelilere Seminer

Üniversitelilere Seminer
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Bölümü öğrencilerine ASSİSTT Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi yetkilileri çağrı merkezi’nin geleceği konusunda bilgiler verdi.

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen seminerde açılış konuşması yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz; “Bugün ASSİSTT yetkilileri çağrı merkezinin geleceği konusunda bilgiler verecekler. Sektörde kariyer planlamaları ve ne tür sorunlar yaşanabileceğine ilişkin sorularınızı gelen arkadaşlarımız cevaplayacaklar. Ülke genelinde 12 yerde olan çağrı merkezi bölümünden birisi de Çarşamba’da sizlere eğitim-öğretim veriyor. Verilecek seminerle sizlere bu konuda daha fazla yardımcı olacağımızı umuyorum.” diye konuştu.

Müdür Temiz’in konuşmasının ardından ASSIST’in kurumsal yapısından bahseden Kurumsal İletişim Müdürü Vahit Bora, 2007 yılında kurulan firmanın Türk Telekom ile birebir çalıştıklarını ifade ederek, “Sektöre 2007 yılında giren çağrı merkezimiz hizmetlerinin yanında müşterilerinin satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmalarına yönelik veri üreterek geleneksel çağrı merkezi fonksiyonlarından daha fazlasını sunmaktadır.” dedi.

Bora’nın ardından ASSİSTT Personel Müdürü Gökhan Güney, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Soruların ardından seminer son buldu. 

myo-(2).jpgmyo-(3).jpgmyo-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber