Ünal’dan Köktaş’a ziyaret

Ünal’dan Köktaş’a ziyaret
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, bir süre önce AK Parti Samsun İl Başkalığına seçilen Fuat Köktaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti

 

Parti binasında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “Fuat Köktaş’ı biz iyi tanıyoruz. Karadeniz’in birlik beraberliğinde Samsun bize ağabeylik yapacak pozisyondadır. Samsun’u Samsun yapanın arkasında Ordu var. Onun da katkısını unutmamak lazım. Birlikte çok güzel işler yaptık. Teşkilat ne kadar güçlü olursa, hizmetler de o kadar güçlü oluyor. Kurumlar o kadar disiplinli çalışıyor ve vatandaş da memnun kalıyor. Biz rakipsiz bir güreşçi olarak mindere çıkıyoruz. Güreşe çıkarken galibi belli olarak mindere çıktığımız için belki teşkilatlarımız zaman zaman gevşemeye gidebilir. Aslında biz bir önceki dönemimizle rakip olma durumundayız. Dolayısıyla bize dur durak yok. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan onun için bize yeni çıtalar, oy oranları, üye kotaları ortaya koyuyor. Bir önceki dönemi kendimize rakip olarak görüyor ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fuat Köktaş’ın tecrübesinden Samsun faydalanacaktır. İl başkanlığı çok kutsal bir görevdir. Teşkilat işin zor ve görünmeyen kısmıdır ama en önemli kısmıdır. Yeni dönemde birlik ve beraberliğinizin güçlü olması Karadeniz’inde güçlü olması anlamına gelmektedir. Çünkü Samsun Karadeniz için çok önemli bir şehirdir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, “Vekilimin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler kardeş ilişkisi içerisinde çalıştık. Ordu bizi hep yanında gördü. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek” diye konuştu.

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı da Fuat Köktaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. İl Başkanı Fuat Köktaş, kendisini tebrik etmeye gelen Atakum teşkilat üyelerine 24 Haziran’da kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Köktaş yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Çalışkanlığımızı bu döneme yansıtacağız. Dün il başkanları toplantısı için Ankara’daydım. Başbakanımız bizlere yeni hedefleri belirledi. Ramazan ayına girdiğimizde hiçbir günümüzün boş geçmemesini istedi. Görkemli iftarlar yapmamamızı, halkın arasında olmamızı tavsiye etti. İnşallah hep birlikte güzel işler yapıp şehrimize hizmet edeceğiz”

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli de, teşkilat olarak her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Fuat Köktaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz