UMUTLAR SON 3 MAÇA KALDI

UMUTLAR SON 3 MAÇA KALDI
FATSA BELEDİYESPOR: 2 – ÇARŞAMBASPOR : 1

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, mutlak 3 puan için çıktığı karşılaşmayı kaybederek kendini ateş hattına attı.

Lider Fatsa Belediyespor karşısında kötü bir oyun sergileyen Çarşambaspor, karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde gördüğü 2 şok golle yıkılırken, ligde kümede kalma mücadelesi verdiği rakibinin kazanmasıyla avantaj Atakum Belediyespor’a geçti.

Fatsa Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Lider Fatsa Belediyespor’un taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Çarşambaspor’dan ise az bir taraftar grubu kendi imkanlarıyla maça gelerek takımı desteklemek için tribünlerde ki yerlerini almışlardı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf, ev sahibi Lider Fatsa Belediyespor’du. Çarşambaspor ceza sahasına giren topun korner olması nedeniyle kullanılan korner atışından gelen topa iyi yükselen Fatsa Belediyespor’un Gürcü futbolcusu Levan, kafayla arkaya aşırttığı topa Gökhan Sıfkı aynı güzellikle topu filelerle buluşturdu. Ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikalardan sonra Çarşambaspor, Atak geliştirmeye mücadele ederken Fatsa Belediyespor’un fizik gücü güçlü futbolcusu Gürcü Levan, orta sahadan aldığı topla sol taraftan korner çizgisine doğru kestiği ortaya iyi yükselen Anıl, topu ikinci kez filelerle buluşturdu. Fatsa Belediyespor 2-0 öne geçerken, Çarşambaspor’da bu şok gollerle yıkılmış oldu. 2-0’lık skorun rahatlığı ile oynayan Fatsa Belediyespor, 3. golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 2-0’lık ev sahibi takımın üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya gelindiğinde, yine oyuna iyi başlayan taraf ev sahibi Fatsa Belediyespor’du. Farkı açmak için ortaya koyduğu oyunda Çarşambaspor, maçın son dakikalarında oyunda dengeyi kurmuş bir görüntü ortaya çizmeye başladı. Çarşambaspor, bulduğu pozisyonlarda Fatsa Belediyespor kalesini geçemeyince maçın son dakikalarına yaklaşıldığında Çarşambaspor Kemal Bayraktar’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonrası penaltı kazandı. Penaltı atışını Danilo kullandı. Skoru 2-1’e getirdi. Bu golle birlikte son dakikalarda en az beraberliği yakalar görüntüsü içerisinde ortaya koyulan oyunda başka gol olmayınca Çarşambaspor büyük umutlarla çıktığı final niteliğindeki maçı kaybederek, rakibi Atakum Belediyespor’un 1 puan gerisine düşerek kendini ateş hattına attı.

Ligin kaderini son 3 maç belirleyecek. Bu durumda Atakum Belediyespor’un son 3 maçı kazanmasıyla Çarşambaspor, Süper Amatör’e düşmüş olacak. Çarşambaspor son 3 müsabakayı kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

HABER: Nevzat AKKAYA

4-029.jpg

6-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir