Umar’ı listeye alan çok, teklif veren yok

Umar’ı listeye alan çok, teklif veren yok
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor’un, Nijeryalı futbolcu Umar'ı transfer etmek için sunduğu resmi teklifi Samsunspor Kulübü, maddi anlamda az buldu.

Samsunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Nijeryalı futbolcu Aminu Umar’ın birçok kulübün transfer listesinde bulunduğunu ancak Balıkesirspor Kulübü dışında resmi bir teklif gelmediği belirtilti.

Umar’ın Samsunspor Kulübü ile 2 yıllık sözleşmesinin devam ettiği belirtilen açıklamada: "Umar'ın kulübümüz ile 2 yıllık sözleşmesi devam ediyor. Umar hakkında çıkan transfer haberleri asılsızdır. Aminu Umar'ın geçen sezon gösterdiği performansı nedeniyle birçok kulübün transfer listesinde yer aldığı da bir gerçektir ancak şu ana kadar kulübümüze Umar ile ilgili Balıkesirspor Kulübü dışında resmi bir teklif de gelmemiştir. Gelen teklifi maddi anlamda uygun bulmayarak geri çevirmiş bulunmaktayız. Son iki gün içinde Umar’ın Balıkesirspor ile anlaştığı yolundaki haberler ise tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Oyuncumuz takımla idmanlarına çıkmaktadır" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor