Uluslararası Öğrenci Derneği’nden Aksoy’a Ziyaret

Uluslararası Öğrenci Derneği’nden Aksoy’a Ziyaret
Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Doç. Dr. Menderes Kabadayı ziyarette yaptığı konuşmada, “Derneğimizin hizmet alanı ilimizde okuyan misafir öğrenci olarak adlandırdığımız uluslararası öğrencilere eğitim ve sosyal alanda danışmanlık ve rehberlik hizmeti yapmaktır. Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği olarak 3- 5 Mayıs 2014 tarihlerinde ilimizde eğitim için bulunan öğrencilerin geldikleri ülkelerin kültürlerinin ve öğrencilerinin tanıtıldığı ‘Öğrenci Buluşması’ adlı programı düzenleyeceğiz. Bugün Sayın Valimizi dernek yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyarete geldik. Kendilerine düzenleyeceğimiz organizasyon hakkında bilgi sunduk. Bizlere zaman ayırdığı için kendilerine şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Uluslararası Öğrenci Derneği’nin yapmış olduğu faaliyetler için kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz