Ülkü Ocakları Yardım Kampanyası Başlattı

Ülkü Ocakları Yardım Kampanyası Başlattı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor

“1 Kapıya 1 Kumanya” sloganı ile yola çıkan Samsun Ülkü Ocakları, yardımsever şahsiyetlerin bağışlarını uzak yakın demeden ihtiyaç sahibi ailelerin kapı önlerine kadar ulaştırıyor.

ulkuyardim1.jpg

Önceliklerinin ihtiyaç sahibi Türkmen aileler olduğunu vurgulan Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, "11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini hissettiğimiz bu günlerde, birlik ve beraberlik şuuruna olan ihtiyaç her zamankinden daha fazla artmıştır. Hemen yanı başımızda bulunan Irak ve Suriye’den ilimize gelmiş soydaşlarımızın durumu çok daha acı verici boyutlardadır. Türk hükümetinden umduğu desteği bulamayan Türkmen soydaşlarımız, sahipsiz bırakılmanın ıstırabıyla kavrulmaktadır. Türkiye'ye sığınan her etnik grubu devlet gözetirken, Türkmenlerin durumunu soran hiç bir devlet yetkilisi bulunmamaktadır. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’da, bu kampanyamız ile bir an olsun aklımızdan çıkmayan, hikayeleri ile kah gözümüzü yaşartan kah gönlümüzü sızlatan çilekeş soydaşlarımıza olan desteğimizi bir kez daha somut olarak ortaya koymayı hedefliyoruz" dedi.

"HEDEF 3 BİN AİLEYE ULAŞMAK"
İl ve ilçe teşkilatları olarak hedeflerinin 3 bin aile olduğunu söyleyen Geze, "Hadisi şerifte de buyrulduğu gibi, ‘Sağ Elin Verdiğini Sol El Görmemelidir’ bizlerde Ülkü Ocakları olarak bu hadis-i şerifi düstur edindik. Bu doğrultuda Ülkü Ocakları bu yılda bize teslim edilen zekat, iaşe ve Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Böylece alan el ile veren eli birleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl bin 206'i il merkezi olmak üzere Samsun çapında yaklaşık 2 bin aileye ramazan kolisi yardımında bulunduk. Bu yılda hedefimizi 3 bin aileye çıkardık. Yardımlarınızı ramazanının sonuna kadar en yakın Ülkü Ocakları'nın il ve ilçe temsilciliklerimize ulaştırabilirsiniz. Bu vesile ile düzenlediğimiz kampanyalara desteğini esirgemeyen ve bu kutlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan büyük Türk milletine şimdiden teşekkürlerimizi sunar, yapacakları yardımların kabul olmasını dilerim. İdrak ettiğimiz bu mübarek ayın, Türk- İslâm aleminin zulüm ve baskı altında geçirdiği son ‘Ramazan’ olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim" diye konuştu.

ulkuyardim2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir