Ülkü Ocakları iftarda buluştu

Ülkü Ocakları iftarda buluştu
Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın katılımlarıyla iftar yemeği gerçekleştirildi

Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde çok sayıda davetli iftar yaptı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Ülkü Ocakları Divan Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karabıçak, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Aslan Kösef, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Türk Eğitim Sen Çarşamba İlçe Başkanı Gültekin Aydın, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, İl İlçe Ocak Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda akademisyenlerin  katılım sağladığı iftar organizasyonunda iftar yemeği sonrası Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar teşekkür konuşması yaptı.
Katılımlarından dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Başkan Yaşar, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve diğer katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Başkan Yaşar’ın konuşmasının akabinde konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, “Milli Mücadelenin başlamasının 100. Yıl dönümünde Samsun’unumuz da bir Gençlik Kongresi ve Gençlik Şöleni tertip ettik. Tarih geçmiştekilerin masalları değildir. Tarihi geçmiştekilerin masalları olarak değerlendirmiyoruz. Geleceğin resmini çizmek adına geçmişten ilham alıyoruz. Kökü mazide olan bir atiyiz. Eğer mazimizi bilmezsek coğrafyamızı başka milletler tayin eder. Milli Şuurumuzu yitirmemeliyiz. Milli Şuuru canlı kalırsa, milli şuur her zaman bizimle birlikte olursa, Türk Milleti hiçbir zaman tarih sahnesinden silinmez. Ülkü Ocakları’nın mücadelesi de bunun içindir.” diyerek teşekkürlerini sundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Atatürk, Gençlik ve Ülkü Ocakları konuları hakkında önemli konulara değindi. Aydın, “Biz bir olduğumuz sürece, iri ve diri olduğumuz sürece bizim birliğimizi bozmaya kimsenin cesareti yetmeyecektir. Tarih bunun şahididir. Coğrafyamız üzerinde geçmişte düşünülen hesaplar bugünde aynı. Sadece yöntemler farklı. Bir taraftan diplomasi kanadıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletini bir tarafa sıkıştırmak, bir taraftan da siber saldırılardan tutun, ekonomik saldırılara, sosyal ve toplumsal bunalımlara götürmeye varana kadar ayaklanma arayışları sürmektedir.” diyerek birlik-beraberlik vurgusunda bulundu.  Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Çarşamba Ülkü Ocakları’na düzenlemiş oldukları organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.
Program konuşmaların ardından son buldu.
ulku6.jpg

ulku5.jpg

ulku1.jpg

ulku2.jpg

ulku3.jpg

ulku4.jpg

ulku2-002.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber