ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI BAŞKANI’NIN SAMSUN ZİYARETİ

ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI BAŞKANI’NIN SAMSUN ZİYARETİ
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Samsun girişinde Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, ilçe temsilcileri ve ülkücü gençler tarafından karşılanan Kılavuz, karşılamanın ardından İl Başkanlığı binasına hareket etti. Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı'na ortaöğretim ve üniversite öğrencilerinin sevgi gösterileri eşliğinde giren Olcay Kılavuz, burada ülkücü gençlerle bir araya gelerek, gündeme dair birtakım değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında, ortaöğretim-üniversite öğrencilerine tavsiyelerde bulunan Genel Başkan Kılavuz, "İlay-ı Kelimetullah iddiasının, Nizam-ı Alem ülküsünün ve Lider Ülke Türkiye vizyonunun gerekliliklerini yerine getirmelisiniz. Ülkücü olabilme ülküsünden bir an olsun vazgeçmemelisiniz. Hayatını Kur'an-ı Kerim doğrultusunda şekillendiren, milletini karşılık beklemeksizin seven ve Türk milletini ileriye taşıyacak değerler üreten gençler olmak mecburiyetinde olduğunuzu fark etmelisiniz. Mazisinden aldığı kudretle atiye yön verme hedefinde olan Ülkücü Türk gençliği olarak; sürekli kendisini geliştirmeyi düstur edinmiş, okuyan, araştıran bireyler haline gelmelisiniz. Çağa uygun kişisel donanımlara sahip olmalısınız. Yakın çevrenizde, ailenizde, okulunuzda örnek gösterilen, sevgi beslenen ve saygı duyulan kişiler olmak için azami çaba göstermelisiniz” diye konuştu.
Genel Başkan Kılavuz, ülkücü gençlerle yaptığı sohbetin ardından, ülkücü şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu. Ülkücü şehit kabirlerinde de dua eden Kılavuz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'ı da makamlarında ziyaret etti.
Genel Başkan Kılavuz'a, Samsun ziyareti anısına, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs tarafından Samsunspor forması ve Atatürk Heykeli maketi hediye edildi. Geceyi Samsun'da geçiren Kılavuz, sabah saatlerinde karayolu ile Malatya'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz