ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

ÜLKE HAİN DOLU

ÜLKE HAİN DOLU

Öyle enteresan olaylar yaşanıyor ki!..
Ülkemizi karıştırmak için her türlü entrika ve senaryoyu deniyorlar.
15 Temmuz sonrası olan olayları şöyle bir düşünürsek, ne kadar dirayetli, ne kadar sağlam bir toplum olduğumuzu görebiliyoruz.

Kendi halkına kurşun sıkacak kadar canileşen insanları, yıllardır içerde ve dışarıda savaş verdiğimiz pkk illeti ile temas halinde olmaları dış odaklı olarak Türk ekonomisine yapılan baskı ve spekülasyonları görüyoruz.  

Beşiktaş, Kayseri patlamaları, Ankara’da ki Rus Büyükelçi’nin bir polis tarafından öldürülmesi ve en son El-Bab’ta verdiğimiz şehitlerimiz sonrası baktığımızda ne kadar dirayetli bir olarak durduğumuzu görüyoruz.

İçeride ve dışarıda ki hainlerle uğraşmaktan kafamızı kaldıramaz haldeyiz. Her aşamadan yapılan saldırılara göğüs germekteyiz. Aklıma bazen ya koalisyon olsaydı halimiz ne olurdu diyorum. Bugün Türkiye’nin her kademesiyle sahada olduğunu söylemek isterim.

Irak, Suriye  ve ülke içinde ki hainlerle mücadele tüm safhada son zamanlarda ki Rus- Türk ilişkilerinin düzelmesi, Türkiye’nin Şangay Grubu’na girme çalışmaları, Batı’ya olan ilgi ve alakanın geriye çekilmesi, bütün baskılara karşı ülkemizin dik ve sağlam duruşu, hainlerin çabalarının boşa çıkması, Allah’ımızın bize yardımıdır…

Bütün sıkıntılara rağmen iktidarın yaptığı hizmet hamlelerimizi de yabana atmamamız gerekir.
Burada Sayın Bahçeli’nin sağlam Milliyetçi dik duruşunu dile getireceğim.

Hainlerin kol gezdiği bir zaman içerisindeyiz. Yapılan saldırıların planlı bir şekilde olduğu aşikârdır. Bir Türk Polisi’nin Rus diplomata suikast yapması çok düşündürücü değil midir?

Yaşanılan olaylar, yıllardır devlet içine çöreklenmiş FETÖ örgütünün, “Ben halen içinizdeyim. Bak istediğimi yaptırırım” mesajı olarak görülmektedir. Bunlar tam anlamıyla bitmiş değildir.
Biz şöyle de demiştik!
Bu FETÖ’nün siyasi ayağına neden girmiyorsunuz? Çeşitli bahaneler, kurtarmalar işi savsaklamalar yapılıyor. İşte görüyoruz, yıllardır yan yana sırt sırta olunan siyasiler bu yüzden sırt çevirip size düşmanlık taslayabiliyorlar. 50 yıllık bir sinsi yapılanmanın siz hemen biteceğini sanıyorsunuz!
Bu FETÖ’cülerin beyni öyle yıkanmış ki; bilemezsiniz…
Bir dostuma “Bırak bunları, bunlardan ayrıl” diyerek uyarıda bulunmuştum.
Bana hakaretlerde bulunmuştu. Şimdi kendi yurt dışına kaçmış.
***
Rus Büyükelçi olayını gördünüz!
Adam aldığı bir emirle büyükelçiyi öldürdü. Ve içimizde böylelerin halen bulunduğunu düşünüyorum. Sayın siyasetçilerimiz; size de sinsice yaklaşabilirler! Allah’ım korusun dikkatli olmanızı öneririm.

Değerli dostlar;
Birden çok tarikatta ve cemaatin içinde bulundum. Şükürler olsun ki; bu FETÖ cemaatine hiç bulaşmadım. İçlerinde hiç bulunmadım. Onlara karşı da bir hoşnutsuzluğum ve zıtlığım vardı. Şimdi diyorum ki; yıllar önceleri bu cemaatin dediği dedik, öttürdüğü düdüktü. O zamanlar bu hainlerin önüne neden geçilmedi.
Devletin tüm kademelerine sızan bu FETÖ’cüleri 17-25 Aralık’tan sonra neden temizlenmedi?
Bu ve buna benzer sorular hepimizin takılan ve aklında kalan sorulardır.
Bu ülke böyle olduğu sürece hainler bitmeyecektir.

7 Haziran sonrası yine bu yazıma benzer nitelikte bir yazıyı kaleme almıştım. Hepsi tek tek ortaya çıkmaktadır. Son olarak diyorum ki; Allah’ım bu hainlerden ülkemizi ve bizleri koru!
Bu ülkede ne çok hain varmış anlayamadım!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi