Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ülke genelinde yaşananlarla paralel şekilde; Çarşambaspor'da da ihanet i

Ülke genelinde yaşananlarla paralel şekilde; Çarşambaspor'da da ihanet i

Ülke alev yerine döndürülmeye çalışılıyor. pkk, IŞİD, HDP, BDP gibi terör örgütleri ile uzantıları olanların yapmaya çalıştıkları ortada ayna gibi yansıyor.

Çözüm süreci lafları ile son yıllarda şımaran pkk terörü ve uzantıları TBMM de yaptıkları yetmezmiş gibi bir de sokağa çıkıp polis, asker taşlayan milletvekillerini de (sözüm ona) bu illet gördü.

Kimse çözüm süreci etkilenmesin diye ses çıkartmadı.Bayraklar direklerden indirildi, yakıldı kimsenin sesi çıkmadı. Hatta bayrak indirildiğinde görevini yapmadı diyerek askerler yargılanmaya başladığı yazıldı çizildi. Şımaran pkk ve uzantıları yetmedi Suriye' de ki Kobani denilen şehrin düşmesine o kadar üzülmüşler ki Ülkemin sokaklarını yakıp, yıktırdılar, yağmaladılar. Sonra çıkıp utanmadan ÖZGÜRLÜK, BARIŞ, Bilmem nelerden dem vuruyorlar.

Surat yok ki kızarsın suratları.

Yetmedi Türkiye Kobani'yi savunacakmış. Ne oldu. pkk kendinden beter terör örgütünü görünce yıllardır şehit kanları üzerinden şımardıkları yetmedi şimdi kuyruk acısı mı başladı. Ne oldu tüm bağlantıları ve yuvaları mı dağılacak ki korkuyorlar.

Sanırım pkk kendisinden beterini görünce Türkiye' den medet umuyor.  Umabilir ama böyle ülkemi yakıp yıkarak değil. Aklı olan sağduyu ile gelip yardım ister. Ama bunların artık anlayacağı tek dil var o dili de IŞİD kullanıyor.

Seviniyor muyum ASLA...

Ama it- iti ısırmaz derler ama bu defa terör- terörü kötü vuruyor. Medet dilendikleri yerse Şehitlerimin üzerinde kurumamış hatta 2 Polisimizi katleden, şehit eden pkk teröristleri ağlamamalıdır. Madem özgürlük istiyorsunuz gidin Kobani'yi kendiniz savunun. Ülkemi yakıp yıkmakla hiç bir şey alamayacaksınız. Gün gelecek hepinizin sonu aynı olacak.

Henüz kanı kurumamış 2 Şehit Polisimizin acısını bile unutmadık- unutmayacağız.

İt gidip gücü yetiyorsa ite bulaşsın bizim işimiz yok...

****  

Ha yazmayayım diyorum ama mecburen yazacağım. BAL liginin şampiyon adayı(!) Çarşambaspor takımı yeni ve güçlü yönetime kavuştu ama huzuru bulamadı.  Haftalardır takımın üzerinde bir sıkıntı var ama kimse çare ve çözüm bulamıyor. Yönetim maddi olarak çok güçlendi. Rahmetli Menteşoğlu'ndan sonra yıllar sonra gelen ilk güçlü yönetim kadrosuna sahibi. Yıllardır alınamayan oyuncular alındı.

Bu kadrodan daha tecrübesiz oyuncular alındı ve geçen yıl aynı Tarkan Hoca ile şampiyon olunmasa bile herkesin düşecek gözü ile bakılan takımı kümede kaldı. Şimdi kadro güçlü, teknik heyet güçlü, maddiyat güçlü. Ama takım tel tel dökülüyor. Eksik nedir?

Ve takım oyuncuları tarihinde ilk kez kendi kendine rakibi bırakıp birbirine düştüler. YAZIK, YAZIK...

YÖNETİME SUÇ BULMAK KOLAY AMA ASIL SORUN FUTBOLCULARIN KAFASINDA SANIRIM.

Tarkan Demirhan, Yönetim kalmalı ve bence kadro kökten gönderilmelidir. Başka yolu yok...

Parasını gününde alıp, saha da oynamayan, ihanet içinde olan kenar ve saha dışında olan değil bence sahada ve kadroda olanlardır. Çıkıp Engin- Cengiz- Özkan Yıldırım, Tarkan hoca ve yardımcıları oynamayacak. Parayı alan kadroda ki adı futbolcu olanlar eğer futbolcu iseler çıkıp oynayacaklar.

Bu gidiş iyi değil. Çarşambaspor gibi bir takıma ihanet ediliyor. Birileri buna dur demelidir aksi takdirde tribünler, taraftarlar, teknik kadrolar, yönetim hepsi karmakarışık olacak.

Kimse bunu istemiyor. Kangren olan yer bence takım oyuncularının karakterlerinin yerinde olmamasıdır. ( Adam gibi olanları tenzih ediyorum).

Bence; Ülke genelinde yaşananlarla paralel şekilde Çarşambaspor'da da ihanet içerde...

Uyan yönetim uyan. Sevseniz de, sevmeseniz de bunu bu kadar açık yazacak, size söyleyecek kimse çıkmaz. Mustafa Kemal Atatürk ne demişti: "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim"

Başka söze gerek var mı?...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi