ÜÇ PUAN ÇARŞAMBASPOR’DA

ÜÇ PUAN ÇARŞAMBASPOR’DA
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Yeşil beyazlı Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Çankırı Sarayspor karşılaşmasında ilk yarıda attığı penaltı ile 1-0 kazandı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Yeşil beyazlı Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Çankırı Sarayspor karşılaşmasında Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, Çankırı Sarayspor ile kendi evinde yaptığı maçı kazanarak hanesine üç puanı bir golle getirdi. Yeşil beyazlı takım oyuncularından Hüseyin Şanlı, Onur Yüksel ve Ferhat Güçlü’nün sarı kart gördüğü maçta maçın 32. Dakikasında 9 numaralı oyuncusu Abdülkadir Kaplan attığı penaltı golü ile takımına galibiyeti getirdi.

img-5486.jpgimg-5486.jpgimg-5486.jpgimg-5486.jpgimg-5486-001.jpg

“TARAFTAR TAKIMI SAHİPLENMELİDİR”
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım: “Bu gün buraya takımına destek vermek üzere gelen seyircimize çok teşekkür ediyoruz. Üç puanı onlara hediye ediyoruz. İnşallah yeni hocayla hedefimize doğru hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Safranbolu liderdi, Safranbolu’ya gittik net bir skorla üç puan aldık geldik. Haftaya da Pazar günü liderle maçımız var. İnşallah seyircimizden artık bu stadı doldurmasını bekliyoruz. Seyirci coşkusu olmalı. Taraftar şehir, sahiplenmeden bazen başarılar gelmiyor. İnşallah Pazar günü de bu stadı doldururlar” ifadeleri ile şöyle devam etti.

img-5508-001.jpg

“GELECEK HAFTA İNANIYORUM LİDER OLURUZ”
Başkan Yıldırım, “Gelecek hafta ki maçta inanıyorum ki, coşkulu bir şekilde liderliğe biz geçeriz ve sezon sonuna kadar liderliği korur ve hak ettiğimiz yer olan 3. Lige çıkarız. Biz Takımımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize son derece güveniyoruz. Daha güzel futbol oynayacağımıza da inanıyoruz. Daha sezonun başı biz bu ipi seyircilerimizle göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Tek istediğimiz şehrin takıma destek vermesi. Tribünlerin dolması. Buradan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli başkanımız Halit Doğan’a da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep beraber ipi göğüsleyip şampiyon olacağız.”diye konuştu.

img-5639-001.jpg

“KADRODA UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR”
Çarşambaspor’un başında ilk resmi maçına çıkan yeni Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya ise, “Oynadığımız ligde zaten sizde sonuçları görüyorsunuz. Kolay maç yok, biz bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz 5 maçta 4 gol yemiş izlediğimiz maçta iki gol yemiş ama az zor gol yiyen bir takım. Bizde arkadaşlarımız ve seyircimizin önünde üç puan güzel daha iyi sonuç alabilir miydik? Alabilirdik yani ikinci golü bulamadık. Şampiyonluk böyle maçlarda geliyor. Bir sıfır yenip, bir sıfır değil kazanma alışkanlığımız oldu. Geçen haftada kazandık. Bu hafta da inşallah önümüzde ki haftada zor bir maç oynayacağız. Oyuncuları az çok tanıyorum yarısı şampiyonluk yaşamış oyuncular. Önümüzdeki hafta iyi hazırlanarak şehrimizi daha iyi havaya sokacağız. Ben geleli dört gün oldu çok güzel bir ortamımız var. Böyle zor maçlar bizi geliştiriyor. Önümüzdeki hafta şampiyonluk getirecek maçlardan birini oynayacağız. Kadroda ufak tefek değişiklikler olabilir. Hafta içi değerlendirmesini yapacağız.” İfadelerini kullandı.

img-5532.jpg

HABER: Ünal Daldal

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber