Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

ÜÇ KAHRAMAN.... 

ÜÇ KAHRAMAN.... 

Dostlar:
YİRMİ İKİ YIL önce(1996) seçimden sonra ERBAKAN hükmet kurması gerekiyor, beş millet vekiline ihtiyaç var. BBP’ nin Yedi millet vekili var.
Erbaka’nın hükmet kurmasına Amerika, İsrail ve Türkiye’deki, gizli açık Amerikancılar şiddetle karşı çıkıyorlar.
Medyanın yüzde doksanı, ORDUNUN bir çok generali,
CHP, Deniz Baykal, Demirel,
ANAP, DSP, ECEVİT,Fetöcüler, irili ufaklı bütün partiler.,Solun cümbür cemaat bütün fraksiyonları Erbakan’a cephe almışlar, Aydın Doğan
Medyası, Sabah Gazetesi en büyük silahşörler. Hepsi Amerikan siyonist emperyalizminin yardakçıları. TÜSİAT baş rol de oynuyor. Milli ve yerli sermayeyi yeşil sermaye diye yerin dibine sokuyor.
Açıkçası ERBAKAN hocanın hükümet kurmasına karşı TOPYEKÜN SAVAŞ açılmış
durumda.
Ben o yıllarda Büyük Birlik partisinin Çarşamba ilçe başkanıyım. Sık, sık Ankara’ya gidiyoruz. Olayları çok yakından takip ediyoruz. Muhsin Beyin Sohbetlerini dinliyoruz.
Erbaka’nın hükmet kurmaması için ordu tenakuzda. İşte öyle bir ortamda bir Türkmen Beyi. çıkıyor, ERBAKAN hükümet kursun güven oyu vereceğim diyor. Bütün darbeciler hucum ediyor. O yiğit adam, Ankara’da haykırıyor. ERBAKAN HÜKÜMETİNE güven oyu vereceğim. Müslümanların iktidarını BBP önledi diye söyletmem dedi. Muhsin Bey, Ankara"da bir toplantıda konuşuyor, emperyalizme meydan okuyor Hüseyin KÖZ kardeşimle göz yaşları içinde MUHSİN Beyi dinliyoruz. Birde hakkını yemeyelim rahmetli Hasan Celal Güzel var. Herkes susmuştu. Susanları, gizliden Amerika’ya yardakçılık yapanları saysam sayfalar yetmez.
Velhasıl 28 ŞUBAT 1997 de Üç kahraman vardı. Necmettin ERBAKAN, Muhsin YAZICIOĞLU, Hasan Celal Güzel. Muhsin Bey, canından çok sevdiği Türk ordusunda yuvalanmış, Amerikancı generallere: Darbeye kalkışırsanız, size karşı savaşırım diyordu. Bu gerçeği herkes biliyor, lakin Söylemiyorlar. Darbeciler Muhsin Beyin, tek başına bir
ordu olduğunu
İyi biliyorlardı, doğrusu ondan çekiniyorlardı.Neden şehit edildiği anlaşılmıyormu? Hiç şüpheniz olmasın ki, tarih gerçeği yazacaktır Üç kahramanın üçüde, rahmeti rahmana kavuştu, üçünden de Allah razı olsun.. 
28. 2.20.19
Hasan Topuz
ÇARŞAMBA

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hasan TOPUZ Arşivi
SON YAZILAR