“Üç Ayda 5 Buçuk Milyon Lira Ödedik”

“Üç Ayda 5 Buçuk Milyon Lira Ödedik”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar sonrası yaptığı konuşmada üç ayda 5 buçuk milyon lira borç ödeyip, 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Atakum Belediye’sinin Ramazan etkinlikleri kapsamında mahallelerde yapılan iftarlarına bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ev sahibi olduğu programa, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ile Özören, Erikli, Kabadüz, Yeşiltepe ve Kayagüney Mahallesi sakinleri katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sizlerle birlikte oruçlarımızı açmak, bu sayede her yere giderek bize verilen desteğe teşekkür etmek, sorunları yerinde incelemek istiyorduk. Her iftarımıza gösterilen büyük teveccüh nedeni ile bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.  Geçen üç aylık süre içinde Yalı Kafe-Restaurant, Ottoman Düğün Salonu, Taflan Taş Parke Fabrikası gibi tesisleri hazırladık, kısa bir süre sonra sizlerinde katılımı ile hayata geçireceğiz. Özellikle parke fabrikamızla her türlü parke ihtiyacımızı kendi bünyemizden karşılayacağız. Bu çok önemlidir. Gecen üç aylık süreçte 5 buçuk milyon liralık borç ödemesi gerçekleştirirken, 2 milyonluk da yatırım yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerden başlayarak yılsonuna kadar 5 adet Osmanlı Köy Konağını sizlerin hizmete geçireceğiz. Satıh kaplama ihalemizi yaptık. Asfalt ihalemizde hafta içinde yapılacak. Sonrasında mahallelerimizin sorunlarını çözmek için dört bir koldan çalışmalarımızı başlatacak, olumsuzluk bırakmayacağız. Bunu sizlerin gücü ve verdiğiniz destek ile başaracağız.” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset