U17 Atakum Belediyespor şampiyon oldu‏

U17 Atakum Belediyespor şampiyon oldu‏
Çorum’da yapılan U 17 grup birinciliğinde Samsun Atakum Belediyespor kalecisi Serkan takımını elleri ve ayaklarıyla yarı final grubuna taşıdı.

Grup maçlarını birinci olarak tamamlayan iki Samsun takımı Atakum Belediyespor ile Kadıköyspor takımları dün saat 12.00’de final maçında karşı karşıya geldiler.

Maçın ilk yarısında rakibi önünde üstün oynayan Atakum Belediyespor dört  kez direklere takıldı ve devre golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda ise maçta Kadıköyspor üstün oynadı. Atakum Belediyespor kalecisi bu ataklarda yaptığı kurtarışlarla rakibine gol izni vermedi.

Karşılaşmanın son dakikasında maçın hakemi penaltı kararı verdi ve Kadıköyspor yarı final grubuna çok yaklaştı. Temlit penaltısı olarak kullanılan atış da ilk vuruşu tokatlayan ikinci hamlede rakibinin önüne atlayarak maçı uzatmaya götüren isim olan kaleci Serkan bu başarısını penaltı atışlarında da sürdürdü.

Uzatmalarda takımlar gol bulamayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında yaptığı kurtarışlarla takımını inatla yarı final grubuna taşıyan kaleci Serkan elleriyle yaptığı kurtarışlara birde penaltı atışını kullanarak topu Kadıköyspor ağlarına göndermeyi başardı ve penaltılarda rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Atakum Belediyespor grup birincisi olarak yarı final grubunda mücadele etmeye hak kazandı.

Maçın kahramanı olan kaleci Serkan’ı arkadaşları omuzlara alarak tribündeki Samsundan gelen ve Çorum'da bulunan Atakum'lu  taraftarlarına kadar götürdüler ve büyük bir sevinç yaşadılar.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir