U15 Grup Lideri

U15 Grup Lideri
Çarşambaspor U15 Futbol Takımı grubu lider tamamlayarak 8 Takım arasından oynanacak grub maçlarında oynamaya hak kazandı

 

   Çarşambaspor U15 Futbol Takımı Samsunda  oynanan Pınarspor maçını 5-0 lık skorla kazanarak U15 Futbol Takımı grubunda 30 gole karşılık kalesinde 1 gol gördü. Başarılı bir performans ortaya koyan U15 Futbol Takımı Samsunda oynadığı müsabakaları farklı skorlarla kazanarak kendisinden söz ettirmeyi başardı.

   Grubunda lider olarak çıkan U15 Futbol Takımında yeni hedef 8 takım arasında oynanacak olan müsabakalardan da başarılı skorlarla çıkıp Türkiye Şampiyonasına katılmak olan U15 Çarşambaspor da Teknik Sorumlu Aydın Akay, ''Oynanan müsabakalarda genç oyuncuların  gösterdikleri performansları beni oynayacağımız grup maçları öncesi umutlandırıyor. Güzel bir jenerasyon yakaladık, gençler gerçekten iyi mücadele örneği gösteriyorlar. Tam bir takım oyunu oynuyorlar. Daha da iyi olacaklar, kendilerine güvenim tam. Daha yeni başladık daha önümüzde çok maçlarımız var, çok çalışarak Türkiye Şampiyonasına katılmak istiyoruz. Zor ama imkansız değil , biz iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber- Foto: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber