U12 takımı kaptanı Süleyman, Altınordu ile Kampta

U12 takımı kaptanı Süleyman, Altınordu ile Kampta
Beyyenicespor kulübü futbolcusu Süleyman Macit, Mayıs ayında yapılan TUFAD karması seçmelerine katılıp 90 sporcu içerisinde 12 kişilik kadroya girmeyi başarıp Antalya’da düzenlenen turnuvaya katılmaya hak kazandı.

Antalya’da oynanan müsabakalarda Samsun ekibini güzel temsil eden eden sporcular içerisinden Beyyenicespor oyuncusu Süleyman Macit, Altınordu spor kulübü oyuncu izleme komitesi tarafından beğenilerek İzmire davet edildi. İzmir de Altınordu kulübü ile kampa davet edilen sporcu deneme antremanlarına çıkacak.

Beyyenicespor Antrenörü Hakan Dursun, “Süleyman bizim yetenekli çocuklarımızdan birisi. Kendisine başarılar diliyorum. Süleyman'ın Altınordu spor kulübünden davet alması ve kampa katılması bizim için gurur verici bir olay. Bu davet kulüp olarak Beyyenicespor'un doğru yolda ilerlediğinin bir kanıtı. Kulüp olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. hedefimiz  daha çok sporcumuzu buralar yollayarak üst seviye kulüplerde kendilerini göstermelerini sağlamak. Beyyenicespor olarak Çarşamba da böyle güzel işler yapmak sevindirici. Velilerimiz çocuklarına destek oldukça daha güzel başarılar gelecektir.” Dedi.


HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor