U-15 ÇARŞAMBASPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

U-15 ÇARŞAMBASPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
U-15 Çarşambaspor'a rakip dayanmıyor.Samsun'da Suni Çim Sahada oynanan play-off maçında karşılaştığı U-15 Tekkeköy Futbol Takımını her iki yarıda attığı gollerle yenen Çarşambaspor'da yeni hedef U-15 Karşıyakaspor

 

U-15 Çarşambaspor rakibi Tekkeköy Spor karşısında üstün bir oyun sergileyerek hafta sonu oynayacağı Karşıyaka spor maçına odaklandı.

Tekkeköy Spor Karşısında üstün bir performans gösteren Çarşambaspor grubunda ne kadar iddialı bir takım olduğunu da göstermiş oldu.Yeşil-Beyazlı ekipte yetenekli futbolcuların çok olması ile ortaya konan futbol Teknik Sorumlu Aydın Akay hocayı sevindirdi.

Teknik Sorumlu Aydın Akay, " Tekkeköy spor karşısında futbolcularım olağan üstü bir oyun sergilediler.Kendilerini kutluyorum. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. Rakibimize fazla oyun şansı bırakmadık.Artık bu maç geride kaldı.Bütün çalışmalarımızı bizim için çok değerli olan bir müsabaka bizleri bekliyor. Bütün çalışmalarımızı ve planlarımızı Karşıyaka maçı için yapıyoruz.Birtek engelimiz kaldı o engeli de aşmak için çalışmalarımız sürdüreceğiz."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor