U-13’ün Şampiyonu Beyyenicespor

U-13’ün Şampiyonu Beyyenicespor
U-13 Ligi’nde oynadığı oyunla tüm beğeniyi üstüne çeken Beyyenicespor, ligin son maçında Çarşambaspor’u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti

Çarşamba Adapark Suni Çim sahada oynanılan maçta Harun,Miraç ve Enes’in golleriyle galibiyetini ilan eden Beyyenicespor aynı zamanda U-13 Liginde şampiyon oldu.
Maçta oynadığı oyunla adeta rakibine zor anlar yaşatan Beyyenicespor, galibiyetini 3 golle süsledi. Maçta gelecek için büyük ümit vaat eden Beyyenicespor teknik direktörü Hakan Dursun,tüm oyuncularını sahada ortaya koyduğu mücadelelerinden dolayı kutladı.
Hakan Dursun yaptığı kısa açıklamada, “Oyuncularım uzun süren bir sezonu şampiyonluk ile tamamlayan bütün sporcularımızı ve bize destek olan bütün velilerimizi canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyoruz. Sırada Play-off mücadeleleri var. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası'na kalmak.” Şeklinde konuşarak gözlerini Türkiye Şampiyonası hedefine diktiklerini belirtti.



BEYYENİCESPOR 3 - 0 ÇARŞAMBASPOR
EMRE*****,BARIŞ*****,HARUN*****,EMRE TEKMEN*****, BATUHAN(K)*****, MİRAÇ******, UFUK*****,ENES*****,UMUT*****,EMİRCAN ŞAHİN*****,MUHAMMED*****

Goller : HARUN (1), MİRAÇ (1), ENES (1)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber