U-12 Ligi’nde Şampiyon Yeşilırmakspor

U-12 Ligi’nde Şampiyon Yeşilırmakspor
2014-2015 Futbol Sezonu U-12 Liginde mücadele eden Yeşilırmakspor, Samsun İlkadım Stadyumu’nda oynanılan karşılaşmada Kadıköyspor’u 1-0 yenerek namağlup bir şekilde şampiyon oldu.

İlkadım Stadyumu’nda oynanılan müsabakada, U-12 takımlarından Kadıköyspor ile Çarşamba Temsilcisi Yeşilırmakspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1 golle galip gelen Yeşilırmakspor namağlup şekilde şampiyonluk heyecanını yaşadı.

Karşılaşma sonrası şampiyonluğu değerlendiren Yeşilırmakspor Başkanı Ömer Öztürk, “Şampiyonluk’ta büyük başarı elde eden futbolcularımızı, Aydın Akay antrenörümüzü kutluyorum. Şampiyonluğu Çarşamba halkımıza hediye ediyoruz. 39 takım ve yaklaşık 600 sporcunun bir aydır yapmış oldukları ilimiz U-12 müsabakaları sonucunda gruplarında birinci ve ikinci olan takımlarımız çapraz eşleşme ile karşı karsıya gelmiş, Samsun da sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği final müsabakalarının ardından Yeşilırmakspor birinci. Kadıköyspor ikinci ve Samsunspor üçüncü oldu. Yeşilırmakspor’un altyapısını önce Samsun ve Türk futboluna geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek istiyoruz.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor