TÜVTÜRK 'de artık randevulu muayene yapacak

TÜVTÜRK de artık randevulu muayene yapacak
TÜVTÜRK Samsun Merkez, Bafra ve Çarşamba Araç Muayene İstasyonları artık sadece randevu ile hizmet verecek!

TÜVTÜRK Samsun Merkez, Bafra ve Çarşamba Araç Muayene İstasyonları artık sadece randevu ile hizmet verecek!

 HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

Araç sahiplerinin işlemlerini daha kolay gerçekleştirmeleri için Samsun Merkez Araç Muayene İstasyonu 23 Aralık, Bafra ve Çarşamba İstasyonları da 25 Aralık tarihinden itibaren sadece randevu ile hizmet vermeye başlayacak.  Bu tarihten itibaren bu istasyonlara randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

 

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 23 Aralık tarihinden itibaren Samsun Merkez, 25 Aralık tarihinden itibaren de Bafra ve Çarşamba Araç Muayene İstasyonları dahil oluyor.

 

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene  taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılması mümkün oluyor ve bu şekilde araç kullanıcıları istasyonda daha az bekliyor. Randevusuz araç kabulünün yapılmadığı bu sistem, uygulandığı diğer tüm illerde müşteri memnuniyeti sağladığından, Samsun’da da hayata geçirilecek. Samsun’daki bir diğer istasyon olan Vezirköprü İstasyonu ise hem randevulu hem de randevusuz olarak hizmet vermeye devam edecek.

 

Randevular Çağrı Merkezi veya internetten ücretsiz alınabiliyor

 

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak gerekli bilgileri eksiksiz doldurup istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek randevu stantlarından da ücretsiz alınabiliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir