Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Türk'ün ayranı kabardı farkında mısınız?

Türk'ün ayranı kabardı farkında mısınız?

Yazıma Şehitler için başsağlığı dilemeden başlıyorum. Çünkü ONLAR ÖLMEDİ. Ayet ne güzel cevabını veriyor anlayana:  (2/BAKARA-154: Allah yolunda öldürülenlere de ölü demeyin. Onlar diridir ama siz anlamazsınız.) 

Bu duygularla yazıma başlayayım...

Kurtuluş Savaşı öncesi bu halk sonuna kadar devletine sadık şekilde sonuna kadar bekledi. Peki sonra ne oldu? Bilenler için asla sözüm yok, bilmeyenlere ithaf olunur.  Bu Millet için söz konusu VATAN ise asla sınır tanımaz.  Son günlerde artarak devam eden terör olaylarını iyice irdeleyin derim. Bu olaylar artık normal terör olaylarını aşmıştır. Yapılan son Dağlıca ve Iğdır'da ki hain saldırılar  adeta profesyonel işlenen suç örgütü, yabancı ülkelerin bizatihi katılımı izlenimini uyandırıyor.

Son 3 günde 32 ŞEHİT. Peki Türkiye Cumhuriyeti ne yapıyor?

Kimse kusura bakmasın. Konuşursam içeri atarlar, hakkımda dava açarlar, başıma gelmeyen kalmaz. Bu muhabbeti geçtik bile çoktan sanırım. Çünkü artık konu ne siyaset ne de birilerinin rantıdır. Bu konu artık TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BEKASI DAVASIDIR.

Bunun hiç bir siyasi yanı yoktur. Olayları derin ama bir o kadar da yüzeysel irdeleyelim.

Dağlıca'da 16 Mehmetçik şehit nasıl ve neden verildi. Henüz o şehitleri ebediyete uğurlamadan Iğdır' da Polis servisine hain tuzak ve 14 Polis Şehit...

Hani meşhur ASKERİ YIPRATMA OPERASYONU yani Ergenekon, Balyoz cart-curt muhabbetlerinde  asker pkk'lıları sıkıştırıyor ama askerin içinde ki bazı mihraklar vurma, yok etme müsaadesi etmiyordu o nedenle 30 yıldır çözülemiyordu terör olayı deniliyordu ya!. SONRA BAZILARI ASKERİYE BİLİNÇLİ OLARAK TERÖRÜ BİTİRMİYOR DİYORDU...  

Hatta siyasetin terörden beslendiği için askeri kullandığını iddia ediyordu. Yıllardır bu yafta ile asker yıpratıldı ve yukarıda bahsedilen işler ortaya çıkmıştı...

Gelinen süreç:

Bu gün ülke içinde en fazla Polisimiz görev yapıyor. Bu süreçte de en fazla önce Polisimiz şehit verdi ama, şimdi asker de aynı durumda. Devletin zirvesi hain saldırılar sonrasında  hala temkinli ve sakin.

Artık Ülke genelinde temizliğe başlamalıdır. İlk adım DOKUNULMAZLIK SAFSATASINI bir kenara bırakıp bunlara yardım ve yataklık, sözcülük yapan TBMM' de kileri hapisten çıkartıp TBMM'ye soktukları gibi geri göndermelidir.

Sonra ise Doğu ve Güneydoğu'da ki ve ülkenin dört bir yanına yuvalanmış bilinen yuvaları acil şekilde temizlenmeye başlanmalıdır. Bunun İnsan hakları ile falan alakası yok.

Artık VATAN KUZULARI bir bir şahadet mertebesine hain tuzaklarla uğurlanmamalı. Bu Milletin ayranı kabardı ve ülke genelinde pare pare küçüklü büyüklü eylemler başlamıştır ki bu çok sıkıntılı süreçtir. Kimsenin sokaklara inmesini asla istemiyoruz ama son o satha doğru yayılacak gibi tehlike çanları çalıyor duymuyor, görmüyor musunuz? Dış ve teröristlerin fikri de istekleri de budur. Bu gidişatı hükümet ve diğer yetkililer göremiyor mu? Neden susuyor ve neyi bekliyor?

Bu vesile ile;

TSK, Hükümet ve Cumhurbaşkanı acil kararını vererek bu hain iç ve dış mihraklarla birlikte hareket eden pislikler, terör sona erdirilmelidir. Aksi takdirde gidiş hiç hoş değildir. Hiç bir suçu olmayan sadece vatan, bayrak, toprak bekleyen Ana kuzularının canlarının hain saldırılarla gitmesi çok ağır bedel ödemeye doğru gittiğini ve halkta tedirginliği arttırdığının göstergesidir.

Hükümet kararını acil verip, TSK ve günlerdir sesi çıkmayan MİT net tavırlarını koyup teröristlere ve dış mihraklı yabancı ajanların eylemleri  kesinlikle sonlandırmalıdır.

Bunun başka çare ve çözümü yoktur. İnsan hakları ise bunun insan olanlara karşı kullanın insan olmayan hayvani ve beşeri düşleri olanlarla ise anladıkları dille cevaplayın.

Artık ana kuzuları yok yere şehit olmasın. Hiç bir eşin, yavrunun, ana ve babanın yüreği artık yanmasın. Ülke barut kokusu, kan kokusu ve korku endişe ile tedirgin kalmasın.

Artık hainlerin hak ettiğini hain kanı akıtarak yok edip sonlandırın.

Aksi takdirde TÜRKİYE' DEN BAŞKA TÜRKİYE YOK'...

Bizim yaşayacak başka ne vatanımız, ne toprağımız yok. Başkaları yaşasa da bize başka VATAN YOK.

O zaman herkes görevini yerine acil getirsin.

Hükümet kararını verip, TSK'yı artık harekete kararlılıkla geçirmelidir. O bölgelerde ve ülke içinde ki yapılanmaları kesin ve net tavır ve hareket tarzı ile neticelenene kadar mücadelesi ve kararlılığını göstermelidir. AB uyum yasası bahane. Önemli olan VATANSA Kİ VATANDIR ay yıldız bayrağımızın dalga dalga dalgalanabilmesi için rengini aldığı ŞEHİT KANI şerefine gereği yapılmalıdır:

Gerisi teferruattır ki TÜRKİYE'nin teferruatlarla geçirecek ne zamanı ne de vakti kalmamıştır.

Dedim ya!: Türk'ün ayranı kabardı farkında mısınız?

Biline...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi