"Türkiye'nin ilacı güven ve istikrardır"

"Türkiye'nin ilacı güven ve istikrardır"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin geleceğinin sağlam temeller üzerinde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin ilacı güven ve istikrardır. Ülkemiz şuan her anlamda bir güven ve istikrar abidesidir." d

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ordu'nun Fatsa İlçesinde ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Fatsa İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında konuşan Yılmaz, AK Parti'nin merkezi yönetimle birlikte, yerel yönetimlerde de devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirdiğini, illerin, ilçelerin, beldelerin, mahallelerin tüm sorunlarını ihtiyaçlarını gidermiş, geleceğe hazırlanan modern kentler olması için de çaba sarf edildiğini söyledi.

"GÖNÜL OLMAYINCA TAŞLAR YERİNE OTURMUYOR"

AK Partili belediyelerin bu zamana kadar yapılmamış hizmetleri halka ulaştırdığını ifade eden milletvekili Yılmaz, "Şimdi yeni bir yerel seçim sürecine girdik. Ne kadar devasal hizmetler yaparsanız yapın gönül işi olmayınca taşlar yerine oturmuyor. Gönül belediyeciliği şuan en çok önemsenen konu. Halkımızın gönlüne girmedikten sonra hangi işi yaparsanız yapın bir şer eksik kalıyor. Önce vekaletini aldığımız halkımızın gönlünü kazanacağız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. AK Parti zaten sürekli sahada ama daha çok çalışacağız, el ele vereceğiz bu sürecide başarı ile tamamlayacağız." dedi.

"HERŞEY TÜRKİYE İÇİN NOKTASINA ODAKLANILMALI"

Türkiye'nin en önemli ilaçlarından birinin güven ve istikrar olduğuna dikkat çeken Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Türkiye'nin geleceği sağlam temeller üzerinde. Yapılan tüm çalışmalar, hazırlıklar, hedefler güçlü refah düzeyi yüksek Türkiye için. Görüyorsunuz bölgemiz resmen bir ateş çemberi. Tüm bu gelişmelere rağmen resmen bir güven abidesi olarak yükseliyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz, kısır çekişmeleri bir kenara bıraktığımız, 'Herşey Türkiye için' noktasına odaklandığımız, kirli hesapları birlikte elimizin tersiyle ittiğimiz, mücadele ettiğimiz, çok çalıştığımız, ürettiğimiz sürece büyük hedeflere koşarak ilerleriz. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz bu sürecide, halkımızla birlikte başarı ile gerçekleştirecektir."

Yılmaz, Fatsa'daki çalışmalarının ardından Rize ve Trabzon'da da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

turkiyenin-ilaci-guven-ve-istikrardir.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir