Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri 19 Mayıs'ta Samsun'da açıklanacak

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri 19 Mayıs'ta Samsun'da açıklanacak
Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri, 19 Mayıs Pazar günü Samsun’da düzenlenecek törenle açıklanacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfının (TEPAV) organizasyonunda belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, 19 Mayıs Pazar günü Samsun Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda saat 11.00’da kamuoyu ile paylaşılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İstiklal mücadelemizin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla bu organizasyonu Atatürk’ün ilk ateşi yaktığı Samsun’da yapmak istedik. O mücadeleyle ülkemiz bağımsızlığını kazandı. Bu başarıyı taçlandıracak olan da ekonomik başarılarımız, vatandaşlarımıza iş ve aş bulmamız, yatırımlarımızı artırmamız, teknolojiyi en ileri noktada takip etmemiz, hatta bu alanda öncü olmamız. Kısaca ekonomide dünyanın en büyükleri arasında yerimizi almamız ve bunu devam ettirmemizdir. İş dünyasına düşen budur” dedi. 
Ülkenin en hızlı büyüyen şirketlerine bu organizasyon ile küresel arenada daha fazla yol açmak istediklerini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, refahın anahtarının girişimcilikten geçtiğine dikkat çekti. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadelenin ilk ateşini yakmasının 100’üncü yıl dönümü dolasıyla Samsun’da yapılacak törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, TOBB’a bağlı 365 oda ve borsa ile TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir